< Terug naar overzicht

De legendes van Griekenland

Start- en eindpunt:Thessaloniki – Thessaloniki
Startdatum:07-10-2022
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Groepsreis
Beste reisperiode:Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Baros Pass, Metsovo, Kerkini Park, Skigebied Voio
  • De watervallen van Edessa, de Vikoskloof en de kloosters van Meteora
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Laat je verrassen door het bergachtige vasteland van Griekenland. We hebben met zorg deze avontuurlijke tour voor je uitgezet: je reist door grote delen groene natuur, waant je in dorpen waar de tijd echt stil heeft gestaan en je gaat genieten van de ongerepte bergen. Je start en eindigt in Thessaloniki waar in ons comfortabele hotel de motoren al voor je klaarstaan. Via slingerende wegen ga je terug in de tijd en rij je richting de grens van Macedonië, waar je overnacht. De resterende dagen brengen we je via blauwe meren en spectaculaire berglandschappen van hotel naar hotel. Deze reis wordt in deze vorm aangeboden inclusief motortransport.

In het charmante bergstadje Metsovo hebben we een comfortabele tussenstop van twee nachten. De alpine omgeving hier doet aan Zwitserland denken, maar dan met een vriendelijke prijsniveau. Op de “vrije” dag kun je rondslenteren in het dorp en neerstrijken op de terrassen of de magnifieke dagroute rijden. Onderweg is opletten geblazen, want voor de oplettende rijder kun je in deze omgeving beren spotten. Het laatste gedeelte van de reis sluiten we af over de adembenemende en pittige bergpas Baros; een van de hoogste wegen van Griekenland gelegen op 2000 meter. Uitblazen doe je aan de typische Griekse blauwe kust waar je ook overnacht voor het ultieme vakantiegevoel. Daarna zet je wederom koers richting Thessaloniki waar de motoren weer geparkeerd kunnen worden en je de laatste overnachting hebt.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn