vinkje Zeer flexibel

Maatwerk reizen mogelijk!

vinkje Professioneel

Goed advies door ervaring

vinkje Klantvriendelijk

Persoonlijke zorg en aandacht

Motorreizen groepsreizen van TB Travel

We hebben verschillende reizen voor je samengesteld!

Je wil graag een keer met de motor op vakantie, maar je vindt het een beetje spannend of ongezellig om in je eentje rond te rijden. Als je liever niet alleen rijdt, zijn onze motorreizen groepsreizen echt iets voor jou. Boek je een motorreis groepsreis, dan ga je met een groep motorrijders op pad. Wel houd je de vrijheid om jouw motorreis in te delen zoals jij dit wil. Meer over onze motorreizen groepsreizen, lees je op deze pagina.

Een motorvakantie groepsreis met veel vrijheid

TB Travel is al jaren gespecialiseerd in het organiseren van motorreizen groepsreizen. Wat onze groepsreizen op de motor anders maakt dan andere motorreizen met een groep, is het feit dat je bij ons veel vrijheid houdt op vakantie.

De globale planning van de reis staat vast, maar je kiest grotendeels zelf hoe je jouw vakantie in wil richten. Zo hebben we bij onze motorreizen groepsreizen alle hotels voor je gereserveerd, de mooiste routes uitgezet en is er begeleiding aanwezig. Ook het motortransport hebben we in eigen beheer. Maar wil je bijvoorbeeld overdag op eigen gelegenheid de routes rijden? Of juist liever onder begeleiding van onze voorrijder? Dan is dit geen probleem. Wil je een avondje alleen eten of rustig op je hotelkamer blijven? Dan is dit gewoon mogelijk. TB Travel respecteert jouw individuele keuzes en de mensen die met jou mee reizen, doen dit ook. En wil je wel iedere dag met de groep doorbrengen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Motorvakantie groepsreis organiseren? Neem contact op

Wil jij een motorvakantie groepsreis met veel vrijheid organiseren? Neem dan contact met ons op. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 53 203 0443, maar het is ook mogelijk om per mail met TB Travel in contact te komen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@tbtravel.nl.

Ook als je meer wil weten over onze motorreizen, kun je contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag welke motorreizen op de planning staan.