< Terug naar overzicht

Allroad Trainingsdag

Start- en eindpunt:Drenthe – Drenthe
Reisduur:1 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:0
Hotelverzorging:
Optionele extra’s:
  • (On)verharde route om de theorie in de praktijk te brengen
  • Bochtentechniek, remmen in het zand, staand rijden
  • Kennismaken met de optimale mogelijkheden van jouw motor
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

In samenwerking met onze professionele motorrijvaardigheidspartner, organiseren we een aantal trainingsdagen die het motorrijden nog leuker en veilig maakt. Veel motorrijders kijken wel, maar zien niets. Het waarnemen en verwerken van weg- en verkeerssituaties is essentieel voor veilig motorrijden. Voorkom dat je in de problemen komt en anticipeer echt. Tijdens deze dagen wordt je begeleid door een vakbekwame instructeur, die naast het serieuze werk ook de funfactor niet vergeet. Dit soort dagen zijn een zeer waardevolle aanvulling op jouw motorervaring!

Allroad Training (1 dag)
Wat doe jij met je motor als het asfalt ophoudt? Tijdens deze dag maak je kennis met de optimale mogelijkheden van je motor. Wat kom je tegen en hoe pak je hindernissen aan? Wat doet bandenspanning, vering, tractioncontrol, ABS en kleding? Onze instructeur leert het je graag!

In de ochtend krijg je op de trainingslocatie (Drenthe) uitleg, waarbij je onder begeleiding basisoefeningen doet. Natuurlijk ontbreekt hierbij persoonlijke feedback niet en worden deze oefeningen gedaan met lage snelheden om de beheersing maximaal onder de knie te krijgen.

 

 

Naast remtechnieken, wordt ook koppelingsbeheersing, remmen in het zand, gewichtsverplaatsing en staand rijden behandelt. Binnen 10 minuten heb je gegarandeerd een natte rug en een glimlach, die niet meer in je helm past. Na de lunch is het tijd voor het echte werk. Je rijdt een gevarieerde, deels onverharde route door de provincie, waarbij er ruim aandacht besteedt wordt aan graffelwegen, boomstam, tiltechnieken, zandwegen, keren op hellend vlak en trialoefeningen. Durf jij deze uitdaging aan om je grens te verleggen en veel te leren? Wij ontvangen dan heel graag je inschrijving! De dag is inclusief koffie/thee en een goed verzorgde lunch!

Vastgestelde trainingsdata:
- 23-03--2020
- 28-03-2020
- 19-10-2020
- 23-10-2020

Vol=vol Direct inschrijven?  > KLIK HIER <

 

 

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden