< Terug naar overzicht

De kroonjuwelen van Portugal!

Start- en eindpunt:Santiago de Compostella – Malaga
Startdatum:14-04-2023
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Groepsreis
Beste reisperiode:Voorjaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • De reis voor iedereen die van sturen, lekker eten en cultuur houdt!
  • De beruchte Sierra Estrella mag niet ontbreken!
  • Inclusief de weg die is uitgeroepen tot "beste route ter wereld"!
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Je reist grotendeels door Portugal, maar maakt ook kennis met Pelgrimsstad Santiago de Compostella en bruisend Sevilla. Het vliegtuig land rond de middag in Santiago, waar je ’s middags nog even tijd hebt om je te laten verrassen door de bijzondere sfeer in deze stad. Ook voor de niet ‘spirituele’ motorrijders is dit zeker een leuke start van deze trip. De motoren staan klaar bij ons hotel en na het stukje cultuur en een comfortabele overnachting is het de volgende dag tijd om op de motor te stappen.

Want nu is het echt tijd om op ontdekkingstocht te gaan door onontdekt Portugal! Het groene Noorden is werkelijk prachtig voor jou als motorrijder; de natuur is zo overweldigend en zal indruk maken. We houden leuke overnachtingsstops in onder meer Braga waarna we koers zetten richting de Estrella in het midden van Portugal gelegen. Want in deze fraaie omgeving vind je de spectaculaire Serra da Estrela; een van de mooiste en hoogste natuurparken van Portugal.

Niet voor niets is deze plek in de winter geschikt voor wintersporters! We verblijven er een tweetal nachten om maximaal van deze spectaculaire en bochtige omgeving te kunnen genieten. Of om juist even uit te blazen van de enerverende reis tot nu toe? Daarna vervolgen we onze trip middels een laatste overnachting Portugal, alvorens we de grens oversteken en in de buurt van Zafra (Spanje) zullen gaan overnachten. Ook in dit stukje Spanje zul je goede asfaltcondities ervaren en is het heerlijk touren met de rust en ruimte onderweg.

Via mooie kronkelende binnenwegen, zal je naar een de mooiste steden van deze geweldige reis bereiken; Sevilla. Een culturele stad, die bekend staat om haar magnifieke kathedraal. Maar daarnaast ook zeker de typische Spaanse gezelligheid biedt met haar leuke terrassen, heerlijke tapas en ongedwongen sfeer. De volgende dag vlieg in de vooravond terug vanuit Malaga, zodat je nog even tijd hebt om deze stad te bekijken en heb je nog meer tijd om volop van de reisdagen te genieten. Natuurlijk kun je als niet ‘stadsliefhebber’, deze dag ook gebruiken als tourdag door onze extra GPS route te gaan beleven. Ga je mee? (Reissom is exclusief de vluchtprijs; deze communiceren we met je op moment van interesse. Indicatie vluchtprijs € 190,- per persoon.)
----> Ik wil een voorinschrijving doen

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn