< Terug naar overzicht

Magisch Mooi Marokko

Start- en eindpunt:Malaga
Startdatum:10-05-2019
Reisduur:10 dagen
Soort reis:Groepsreis
Beste reisperiode:Voorjaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:9
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Touren door het spectaculaire Atlasgebergte met maximaal comfort!’
  • Tiendaagse reis met verblijf in verschillende luxueuze hotels!
  • Inclusief ferry overtocht V.V.
  • Inclusief motortransport naar Malaga
  • Unieke TB Travel verrassingsactiviteit in de Sahara
  • Bagagetransport van hotel naar hotel
  • Professionele reisbegeleiding en assistentie aanwezig
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ga met ons mee op kleurrijk avontuur naar Magisch Mooi Marokko! De majestueuze bergen aan de horizon, een heerlijke woestijnbries en de traditionele roze-oranje dorpen zijn de perfecte ingrediënten voor deze motor rondreis. De wegen met verrassend goede asfaltcondities slingeren zich scherp om de bergen, langs diepe ravijnen en ruige toppen en laten zich graag ontdekken door jou als motorrijder. De eindeloze stilte onderweg, de zachtmoedige bevolking en de mysterieuze, serene sfeer maken deze reis tot een van onze toppers van het nieuwe seizoen.

Je vliegt naar de Spaanse stad Malaga, waar de motor bij onze partnerhotel al voor je klaar staat. Na de eerste overnachting stap je uitgerust op de motor om op weg te gaan naar de havenplaats Gibraltar om de (korte) overtocht naar Marokko te maken, waar je einde van de middag aankomt. Dan volgen de eerste kilometers op het Marokkaanse asfalt richting het culture centrum van de Noordelijke regio van Marokko: Tétouan, waar je overnacht.

Vervolgens maak je een fascinerende ontdekkingsreis waarbij de routes indrukwekkend zijn, de uitzichten zo op een ansichtkaart kunnen en de hotels zeer comfortabel zijn. Je overnacht onder meer in steden als Fes, Tinghir en Chefchaouen en passeert natuurlijk het grandioze Atlasgebergte, de zandduinen in de Sahara en het ‘broertje’ van de Grand Canyon, de Gorges van Toudra. We richten ons tijdens deze reis met name op het oostelijke en midden van Marokko; het meest interessante gedeelte voor motorrijders naar onze mening en slaan daarom de drukte van Marrakesh over.

Bij onze groepsreizen behoud je de vrijheid die je als motorrijder veelal gewend bent. Overdag kun je ervoor kiezen om in een samengestelde groep of om individueel de routes zelf te rijden. Uiteraard zien we elkaar misschien onderweg bij een koffiestop, en ’s avonds in het hotel. Je kunt er daarnaast voor kiezen om ’s avonds aan te sluiten bij een gezamenlijk diner (vaak lopen we met elkaar het stadje even in) of op eigen gelegenheid te dineren. Natuurlijk zijn we te allen tijde bereikbaar voor vragen of advies.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn