< Terug naar overzicht

Seizoenstart 2024 Relaxed Andalusië

Start- en eindpunt:Alicante – Alicante
Startdatum:16-03-2024
Reisduur:8 dagen
Soort reis:Begeleide reis
Beste reisperiode:Voorjaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:7
Hotelverzorging:Halfpension
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Winterzon + stuurplezier!
  • Het warmste gedeelte van Spanje
  • Perfecte siezoenstart!
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Andalusië, in het zuidelijkste puntje van Spanje gelegen; dit ongerepte gebied met haar betoverd natuurschoon en perfecte, nagenoeg lege wegen wacht op jou en jouw motor. Het strakke asfalt schittert je tegemoet. Het zonnetje laat zich heel voorzichtig al zien. Geef je op voor deze fantastische reis en maak kennis in maart met met meest bochtige gebied van Andalusië! Stationaire trip Almeria (elke dag start je vanaf hetzelfde hotel) Vanuit onze vaste locatie in Almeria kunnen er legio aan dagroutes worden gereden. Je logeert (na de aankomstdag) iedere dag in hetzelfde ****hotel, voorzien van diverse zwembaden, heerlijke bar en mooie terassen. De zeer motorvriendelijke weggetjes, afgewisseld met pittige bochten in de omgeving zorgen voor voldoende afwisseling en bieden je als motorrijder soms een flinke uitdaging. Genieten dus!

 

Deze reis is inclusief 7 overnachtigen o.b.v. halfpension. Dit betekent dat je de ochtend start met een riant ontbijtbuffet en in de avond aanschuift bij het uitgebreide diner. Je ontvangt daarbij een groot aanbod aan spectaculaire dagroutes, waar je elke dag een keuze uit kunt maken. Er is tijdens deze reis geen reisbegeleiding aanwezig . Dag 1 vliegen we naar Alicante in de avond waar we nabij de luchthaven verblijven in een zeer goed hotel. Dag 2 t/m 7 hebben we vanuit onze vaste locatie in regio Almeria keuze uit legio aan dagroutes van lang tot kort, voor ieder wat wils. Dag 8 rijden we vanuit ons vaste hotel terug naar Alicante waar we de motoren afgeven en in de avond terugvliegen naar Amsterdam. Zo heb je de optimale indeling van jouw reis! Prijs is exclusief vliegticket, deze kunnen wij optioneel voor je inboeken tegen de dagprijs (rond de 140€ p.p.) Schrijf je hier in --->>

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden