< Terug naar overzicht

TB Gravel: Ligurische grenzkammstrasse

Start- en eindpunt:Nice – Nice
Startdatum:15-06-2020
Reisduur:6 dagen
Soort reis:Groepsreis
Beste reisperiode:Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:5
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket
  • Voor iedereen die met zijn allroad eens offroad wil rijden!
  • Volledige begeleiding van ervaren offroad instructeurs!
  • Je eigen motor dient te zijn voorzien van Noppenbanden voor deze reis
  • Een cursus is verplicht bij deelname aan deze reis
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Gaan, daar waar de weg ophoudt
Onze eerste echte lichte Off-road reis is een feit! In samenwerking met een uitstekende en professionele partner die je uiteraard tijdens deze reis zal begeleiden, hebben we echt een reis om nooit meer te vergeten samengesteld. Want jij gaat op ontdekkingstrip naar de hoge bergen op de grens van Italië en Frankrijk. Samen met een kleine groep (max. 8) gelijkgestemde avonturiers trotseer jij de primitieve bergwegen en rij je deze legendarische route op je eigen allroad motorfiets! Enkel een paar goede banden monteren die geschikt zijn voor dit soort routes.

Tijdens deze reis ga je namelijk kennismaken met de Via del Sale die ten oosten van de Tendapass kronkelt en dateert uit de 16e eeuw. Onderweg steken we ook diverse (beruchte) colls over, zodat je met recht een aantal flinke hoogtepunten beleeft. We gaan terug naar hoe motorrijden ooit bedoelt was; in de ruige natuur, over moeilijk begaanbare wegen en alle stilte en ruimte onderweg.

Het zweet op je rug, een flinke dosis adrenaline, maar met een glimlach van oor tot oor. Want jij verlegt jouw grenzen tijdens deze reis. Het spreekt voor zich dat deze reis niet geschikt is voor iedereen. Daarnaast adviseren we om voorafgaand aan deze reis een Offroad training te volgen bij ons partner; deze voorbereiding is echt noodzakelijk. Maar daarnaast natuurlijk ook gewoon leuk en al een avontuur op zich.

Ook bieden we bij deze reis, onze motortransportservice (begin en eindpunt Nice) aan, voor in elk geval een comfortabele start- en eindpunt van deze reis.
Voordat je kunt deelnemen aan deze reis willen we wel een offroad cursus verplicht stellen, dit om de basisbeginselen van het offroad rijden goed onder de knie te krijgen, deze kun je bij ons volgen.
Je eigen motorfiets moet zijn voorzien van offroad/noppenbanden. Heb je interesse in deze reis? Doe een aanvraag via bovenstaand aanvraagblokje. Maximaal 8 deelnemers tijdens deze reis.

Interesse? —–> Schrijf je nu >>HIER<< in!

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn