Terug naar blogs
Geplaatst op juni 9, 2023

Begeleide reis met TBTravel? Dat is zorgeloos genieten.

2 minuten

Als enthousiaste motorrijder wil jij graag zorgeloos reizen en de wereld verkennen op twee wielen. Wij weten dat als geen ander en zijn daarom dè specialist in de mooiste motorreizen. Van de routeplanning tot het boeken van hotels en het geven van restauranttips, TBTravel zorgt voor alles.

Het enige wat jij hoeft te doen is je motor van A naar B rijden. De rest is geregeld. We zorgen dat de motor op jouw vakantiebestemming klaarstaat. Zo hoef je geen zorgen te maken over het transport van je motor en kan je ontspannen aan je reis beginnen.

Hotels en restaurants
Eenmaal aangekomen op de bestemming staat de motor klaar en kun jij alvast ontspannen en je voorbereiden op de rit van de volgende dag. Alle hotels op de route zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de kwaliteitseisen van TBTravel.

Ook delen we graag de beste lokale restaurantips met je. Al onze reizen zijn namelijk op basis van logie-ontbijt, zodat je kan dineren in een restaurant naar keuze. Van lokale delicatessen tot Michelin-sterrenrestaurants. Eet je liever samen met de groep? Dat kan natuurlijk ook. Zo is er elke dag een advies-restaurant geselecteerd waar je samen met overige motorrijders kan aanschuiven. Kies je toch voor jezelf? Geen probleem natuurlijk.

Routes & bagageservice
Vanzelfsprekend gaat het niet alleen om het hotel of de restaurants, het gaat om de rit zelf. Wij stippelen routes uit die de mooiste bezienswaardigheden en wegen bevatten, zodat jij het meeste uit je reis kan halen. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het plannen van je route en kan gewoon ontspannen en genieten van het landschap terwijl je rijdt. De routes variëren in lengte, afhankelijk van je voorkeur en wensen.

Wist je trouwens dat je altijd ‘licht’ reist? Wij hebben namelijk een bagageservice zodat jij niet met je koffer of reistassen hoe> te rijden.

Enthousiast geworden? Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je reis en ontdek de wereld op twee wielen met TBTravel.