Heb je jouw ultieme motordroomreis gevonden?

Kijk eens bij de onderstaande downloads voor aanvullende informatie en belangrijke tips.
  • Klantinformatieformulier
    Vul hier het klantinformatieformulier in wanneer je een motorvakantie bij ons hebt geboekt of wilt boeken. Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk met jouw reis aan de slag en alle benodigde zaken inboeken. Dit formulier dient PER reiziger te worden ingevuld.

 

  • Motortransportdocument
    Laat je je motor door ons vervoeren naar plaats van bestemming? Dan kies je voor veilig, betrouwbaar en goedkoop. Vul het motortransport formulier in om het transport vast te leggen en vergeet niet een kopie eigendomsbewijs bij te voegen.

 

  • ESTA informatie
    ESTA is een geautomatiseerd systeem dat wordt gebruikt om te bepalen of een reiziger in aanmerking komt om naar de Verenigde Staten te reizen onder het vrijstellingsprogramma (VWP). Download en bekijk nu de factsheet met belangrijke informatie.

 

  • Vind je het lastig? Ga naar https://visumbuitenland.nl/amerika en zij helpen je met je aanvraag. De kosten bedragen €29,95 per persoon en het invullen kost slechts ongeveer 5 minuten van je tijd. De website is overzichtelijk en in het Nederlands. Wel zo eenvoudig en je kunt met een gerust hart op reis!

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn