Heb je jouw ultieme motordroomreis gevonden?

Kijk eens bij de onderstaande downloads voor aanvullende informatie en belangrijke tips.
  • Klantinformatieformulier
    Vul hier het klantinformatieformulier in wanneer je een motorvakantie bij ons hebt geboekt of wilt boeken. Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk met jouw reis aan de slag en alle benodigde zaken inboeken. Dit formulier dient PER reiziger te worden ingevuld.
  • Motortransportdocument
    Laat je je motor door ons vervoeren naar plaats van bestemming? Dan kies je voor veilig, betrouwbaar en goedkoop. Vul het motortransport formulier in om het transport vast te leggen en vergeet niet een kopie eigendomsbewijs bij te voegen.
  • ESTA informatie
    ESTA is een geautomatiseerd systeem dat wordt gebruikt om te bepalen of een reiziger in aanmerking komt om naar de Verenigde Staten te reizen onder het vrijstellingsprogramma (VWP). Download en bekijk nu de factsheet met belangrijke informatie.
  • Vind je het makkelijker om het ESTA Formulier in het Nederlands¬†aan te vragen? Ga dan voor de online aanvraag naar: https://e-visums.nl/usa. De kosten hiervoor bedragen ‚ā¨29.95 en kun je betalen met iDEAL. Dit Nederlandse visumbureau gaat na je betaling je aanvraag controleren en direct aanvragen. Wel zo makkelijk!

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn