Flexibiliteit

Maatwerk reizen mogelijk!

Twentse Roots

Persoonlijke zorg en aandacht

Eigen beheer

Alles onder één dak

Over TB Travel

TB Travel houdt zich bezig met het organiseren van motorreizen en motorvakanties naar onweerstaanbaar mooie plekken binnen en buiten Europa. Lijkt het je wat om op je motor te springen en het avontuur aan te gaan? Je rijdt door prachtige landschappen en maakt tussenstops in wereldsteden met onvergetelijke bezienswaardigheden. ’s Avonds kun je heerlijk bijkomen in een door ons speciaal voor jou geselecteerd hotel. Spreekt dit je aan en wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan snel verder op de website en ontdek onze kracht, reisaanbod, algemene voorwaarden, downloads en klantreferenties.

Ons team van enthousiaste medewerkers zal er alles aan doen de reis voor iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden en ook aan alle details te denken. We kunnen je deskundig advies geven op allerlei gebieden en zijn voor vragen telefonisch en per mail bereikbaar. Een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Wat TB Travel zo uniek maakt? 

Wij zijn erg klantgericht, flexibel en houden van zekerheid. We maken van jouw reis een echte belevenis, verzorgen het transport van jou en je motor en regelen een comfortabel verblijf.

Wij bieden je ongekende mogelijkheden en deskundig advies, zodat de hele reis tot in de puntjes is geregeld. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en voor vragen zijn we altijd bereikbaar.

Flexibiliteit en zekerheid

Bij ons is alles maatwerk, omdat we de reis voor jou zo comfortabel en exclusief mogelijk willen maken. Wij stellen jouw droomreis samen en vervullen al je wensen. Wil je onverwachts een dag langer op de plaats van bestemming blijven, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Besluit je toch voor een hotel te kiezen met iets meer of iets minder luxe? Ook dat kan geregeld worden. Naast flexibiliteit begrijpen we goed dat zekerheid erg belangrijk is. De focus ligt bij ons op een zo veilig mogelijke, ongevalvrije reis. Onze reisbegeleiders proberen je zo goed mogelijk op alles voor te bereiden, waardoor je niet voor vervelende verrassingen komt te staan en je verzekerd bent van een prachtige reis.

Bij TB Travel behandelen we je als persoon en niet als nummer.

Transport en comfort

Wanneer je reist met TB Travel hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van jou en je motor. Waar veel reisorganisaties geen motoren vervoeren, doet TB Travel dit wel. Wij regelen het vervoer van jou en je motor naar de gewenste locatie. Door te reizen met een van de touringcars of het vliegtuig kom je zelf uitgerust aan op de plaats van bestemming, waar je motor vervolgens voor je klaar staat.

Na een dag rijden is er ’s avonds niets fijner dan een comfortabel onderkomen waar je heerlijk kunt ontspannen en kunt nagenieten van alle indrukken. Uiteraard regelt TB Travel dit ook voor je. Ben je op zoek naar een hotel met basisvoorzieningen of wens je juist veel luxe?

Mogelijkheden en advies alles is mogelijk. De hotels zijn bovendien voorzien van voldoende veilige parkeergelegenheid voor je motor.

Onze reizen zijn zowel in groepsverband als individueel te boeken. Wanneer je over een eigen motor beschikt en hier op wilt rijden kan dat, maar ook een huurmotor behoort tot de mogelijkheden. Ook kun je aangeven of je liever met of zonder gids reist. Je kunt de hele reis dus volledig zelf invullen en beslist zelf met wie je reist en hoe je de reis wilt ervaren. Zowel de toeristische trekpleisters als de prachtige verlaten wegen en natuurgebieden, alles behoort tot de opties.

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht


Bij ons gaat het erom dat al je wensen in vervulling gaan. We proberen samen met jou een reis te plannen waar je op terug kijkt als een onvergetelijke beleving die je niet had willen missen. Het contact tussen ons als organisatie en jou als klant is daarbij erg belangrijk, we houden ervan je als persoon te behandelen, niet als nummer. Wat wij erg belangrijk vinden is jouw beleving, jij bent tenslotte de opdrachtgever.

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn