< Terug naar overzicht

The Highlights of the West

Start- en eindpunt:San Francisco of Los Angeles
Reisduur:15 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:300-350KM
Aantal overnachtingen:14
Hotelverzorging:Logies
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Grand Canyon, Historic Route' 66, San Francisco, Los Angeles,
  • Een prachtige reis waarin vele highlights zijn samengevat!
  • Alle hoogtepunten van WEST USA in één reis samengevat
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

De Highlights of the West tour is ideaal voor alle motorliefhebbers die komen voor de hoogtepunten en een eerste kennismaking met de VS. Je ziet tijdens deze rit de geweldige landschappen om je heen en rijdt door allerlei topbestemmingen in Californië, Nevada en Arizona. Een combinatie van nationale parken, hoge bergen, toppen met eeuwige sneeuw, valleien, stranden en woestijnen. Ook het bruisende Las Vegas ontbreekt niet tijdens deze reis.
Een zeer afwisselende reis en niet voor niets razend populair! Deze compacte reis laat je in zo’n twee weken tijd kennismaken met alle bijzonderheden van het Westen van de VS. Je krijgt op deze manier een goede indruk van deze ultieme motorbestemming! Waar wacht jij nog op?

Zo is de Grand Canyon met geen enkele plek op aarde te vergelijken, zo gigantisch en zo imposant deze Colorado-kloof is. En dan Bryce Canyon, oranje rotsformaties die zich schril aftekenen tegen de sneeuw die er tot laat in voorjaar blijft liggen. ‘A hell of a place to lose a cow’, zei de mormoonse pionier Ebeneezer Bryce ooit en als je de trail volgt tussen de rotsen snap je waarom. In Canyonlands National Park krijg je herinneringen aan de eindscene van de road movie Thelma & Louise. En in Capitol Reef kan je op zoek naar de schuilplaats van outlaws Butch Cassidy en de Sundance Kid. Arches National Parks is helemaal bizar.

Saguaro’s en Organ Pipe cactussen
Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat de natuur op één plek zoveel rotspoorten heeft gebeeldhouwd? Wat te denken van Zion met zijn spectaculaire kloofroute, Petrified Forest met zijn oeroude versteende boomstammen, de primitieve rotswoningen van Mesa Verde, de oogverblindend witte gipsduinen van White Sands National Monument, de karakteristieke cactussen in Saguaro National Park en Organ Pipe Cactus National Monument? En zo kan ik echt nog wel even doorgaan, het houdt niet op en het verveelt nooit. En het mooiste is: al deze topparken kun je voor een habbekrats bezoeken en er lopen vers geasfalteerde motorroutes doorheen.”

LET OP! Reizen naar de USA zijn vaak 'once in a lifetime' ervaringen. Onze eerste stap is daarom altijd om je wensen te bespreken. Pas dan volgt een offerte op maat. Want wat voor type motor wens je bijvoorbeeld? Hoe ga je jouw bagage onderweg vervoeren? En welke hotelvoorkeuren heb je? Of hoeveel tijd wil je nemen voor een dergelijke reis? Allemaal vragen die van invloed zijn op onze tarieven en jouw droomreis. Bij onze Amerika reizen is het dan ook gebruikelijk om eerst een vrijblijvende afspraak te plannen bij ons op kantoor. Beeldbellen kan natuurlijk ook. Daarna is het tijd om doelgericht jouw 'once in a lifetime' ervaring om te zetten in een concrete prijsopgave.

Prijzen op onze website zijn indicatieprijzen en zijn dus afhankelijk van reisdata en jouw wensen. Zonder afspraak, brengen we geen offertes uit.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”