< Terug naar overzicht

Grand Tour of the West

Start- en eindpunt:Los Angeles of San Fransisco
Reisduur:21 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:20
Hotelverzorging:Logies
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Grand Canyon, Death Valley en Yosemite NP, San Fransisco
  • De meest uitgebreide tour door het westen van de USA!
  • De perfecte kennismaking met de waarbij je alle wonderen ziet!
  • Alle bekende Nationale Parken in the West!
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

De westkust is de meest bezochte regio van de Verenigde Staten. Niet alleen door het klimaat, maar vooral door de vele afwisselende ‘highlights’ die deze bestemming je bied. Deze uitgebreide toer laat je kennis maken met diverse wereldsteden als San Francisco en Las Vegas, maar ook de overweldigende natuur. van o.a. Grand Canyon, Yosemite NP, Yellowstone, Bryce Canyon en de heerlijke kustplaatsen als Santa Barbera en Monterey.

Een zeer uitgebreide motorreis waarbij je alle tijd hebt om te genieten van al het moois onderweg. De afwisselende natuur, de mondaine kustweg, de overweldigende steden en de niet te missen Grand Canyon zullen voor een eeuwige herinneringen zorgen. Beslist een aanrader!

Western Wonders
Heb je wel eens zitten wegdromen tijdens een van van die ontzettend foute westerns, u weet wel, met John Wayne in de hoofdrol. De goeien tegen de slechteriken. Het verhaal gaat nooit ergens over, maar ze zijn gefilmd in die prachtige settings van Monument Valley, met de prachtige tafelrotsen op de achtergrond. Of tussen de saguaro’s, die karakteristieke stekelcactussen die je alleen in de Sonorawoestijn tegenkomt.…

Het zuidwesten van de VS is verreweg het populairst bij onze motorvrienden. En terecht. Vooral door de uitgestrekte eenzaamheid van de woestijnen. Want laat niemand beweren dat die saai zijn. In de bloedhete Death Valley hebben de rosten meer kleuren dan je ooit bij ons in de polder zult zien. En als je in het voorjaar na de eerste regenbui door de Mojave Desert trekt, dan zie je meer cactussen bloeien dan tulpen op onze bollenvelden.

Grand Canyon, Yosemite
De meeste liefhebbers kiezen voor San Francisco (Golden Gate Bridge!) of Los Angeles (Santa Monica Boulevard!) als startpunt en/of eindpunt, maar u kunt uw rondtoer ook beginnen in Las Vegas of in Phoenix. En u kunt de ronde zo groot maken als u wilt, afhankelijk van hoeveel een mens aan spectaculaire landschappen kan verdragen. Wat ik wel wil aanraden: neem de tijd voor alles, want u doet uzelf tekort als u maar een paar uur uittrekt voor de Grand Canyon of als u in Yosemite National Park alleen maar één rondje maakt over de loop road in de adembenemende gletsjervallei.

Hetzelfde geldt voor de beroemde Highway 1, de kustweg waarvan meestal alleen het populairste stuk tussen San Francisco en LA wordt gedaan. Dat kan in een dag, maar waarom zou je? Vergaap je rustig aan ’s werelds hoogste bomen (redwood sequoia’s) bij Big Sur, verbaas je over het extravagante landgoed Hearst Castle van de toenmalige krantenmagnaat, tuur naar walvissen of relax tussen de rotsen op een strand in een baaitje.

Sneeuw en 45 graden
Het sterke punt van de Grand Tour of the West is de enorme variëteit aan landschappen, klimaten, atmosferen en bevolkingsgroepen. De natuurparken in Utah, zoals Bryce, Zion, Canyonlands en Capital Reef zijn hoofdzakelijk rotsachtig, maar verschillen zelfs onderling heel sterk. Moedertje natuur is daar met veel fantasie aan het beeldhouwen geslagen. Hoog in de Sierra Nevada, de bergketen in het oosten van Californië, heerst weer een alpien klimaat. Ik vond het echt een rare ervaring om de sneeuw te kunnen zien liggen vanaf Badwater in Death Valley, waar wel het toen 45 º Celsius was!”

LET OP! Reizen naar de USA zijn vaak 'once in a lifetime' ervaringen. Onze eerste stap is daarom altijd om je wensen te bespreken. Pas dan volgt een offerte op maat. Want wat voor type motor wens je bijvoorbeeld? Hoe ga je jouw bagage onderweg vervoeren? En welke hotelvoorkeuren heb je? Of hoeveel tijd wil je nemen voor een dergelijke reis? Allemaal vragen die van invloed zijn op onze tarieven en jouw droomreis. Bij onze Amerika reizen is het dan ook gebruikelijk om eerst een vrijblijvende afspraak te plannen bij ons op kantoor. Beeldbellen kan natuurlijk ook. Daarna is het tijd om doelgericht jouw 'once in a lifetime' ervaring om te zetten in een concrete prijsopgave.

Prijzen op onze website zijn indicatieprijzen en zijn dus afhankelijk van reisdata en jouw wensen. Zonder afspraak, brengen we geen offertes uit.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”