Motortransport

Gemak dient de mens! Geen zin in een lange aanrij route via de snelweg? Of slijtage aan je banden, de dure tol- en benzinekosten? Onze motortransport service biedt de mogelijkheid om motoren vakkundig en zorgvuldig te vervoeren in speciaal ingerichte vervoersmiddelen naar vele bestemmingen in Europa om daar uitgerust aan een van onze motorreizen te beginnen.

Zelf neem je lekker comfortabel het vliegtuig en bij aankomst staat jouw motor al op je te wachten. Je kunt uitgerust starten met jouw motorreis!
We hebben de mogelijkheid om de motoren bij je thuis op te halen of deze in te leveren bij ons in Haaksbergen. Alle motoren worden vervoerd in een speciaal ontwikkeld vastzet-systeem, om er zeker van te zijn dat ze zorgvuldig (en ‘gesloten’) worden getransporteerd. Daarnaast is het mogelijk om ook je bagage bij de motor te voegen, zodat je alleen met handbagage (voordelig) kunt vliegen.

Denk ook eens aan onze Motortransportservice. Wij zorgen voor het transport van je motor en de mooiste motorreis, inclusief hotelovernachtingen, de beste routes en een uitgebreid roadbook. Je hoeft alleen maar in het vliegtuig te stappen en wij regelen de bouwstenen van je motortrip. Jouw motorfiets zal klaarstaan in de gesloten parking van ons partnerhotel, nabij de luchthaven gelegen, met een veilige stalling voor je motorfiets.

Zo kun je onbezorgd op reis! (desgewenst reserveren we ook de vlucht voor je)