Motorvakantie naar Schotland boeken?

Motorvakantie Schotland

Motorvakantie Schotland staat bekend om de hooglanden met zijn overweldigende natuur. In Schotland ga je helemaal in op de omgeving en kun je genieten van de slingerende weggetjes, de bergpassen, de schilderachtige dorpjes en de rust.
Voor motorrijders is dit land één van de mooiste bestemmingen, door de zuivere lucht, afgelegen valleien en diepe donkere meren.
Het klimaat in Schotland kan op één dag veranderen in alle vier de jaargetijden, zo kan het dus zijn dat je op één dag alle vier de jaargetijden meemaakt in Schotland.
Ook heeft Schotland een mooie cultuur, iedereen denkt natuurlijk meteen aan Schotland als je een doedelzak ziet, doedelzakken werden vroeger gebruikt om signalen over te brengen. Nu wordt een doedelzak meer gezien als muziekinstrument.
Als je na een mooie en vermoeiende motortocht wilt uitrusten, kun je de zelfgestookte Whisky van Schotland proberen, whisky is dan ook één van de grootste exportproduct van Schotland.

Wil je een motorvakantie naar Schotland boeken?

Wil je meer informatie over een motorvakantie Schotland? Met zijn afgelegen valleien, schilderachtige dorpjes en een afwisselend klimaat is dit het ultieme land voor jouw motorreis Schotland.
Ga met je motor Schotland in en ontdek de vele mogelijkheden van dit bijzonder mooie land.

TB Topper
Ruig Schotland
vanaf €1055
  • Ontdek het ruige landschap van Schotland!
  • Maak kennis met de onstuimige geschiedenis en rijke cultuur
Start- en eindpunt:IJmuiden
Reisduur:10 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer
Bekijk reis
vanaf €1055