vinkje Zeer flexibel

Maatwerk reizen mogelijk!

vinkje Professioneel

Goed advies door ervaring

vinkje Klantvriendelijk

Persoonlijke zorg en aandacht

Om een beeld te krijgen van hoe klanten terugkijken op de gehele reis en hun ervaringen, hieronder een aantal referenties, geschreven door een aantal van onze klanten.

“We hebben een prachtige motor rondreis door Amerika gemaakt, georganiseerd door TB Travel. De route in Amerika die een van de medewerkers voor ons heeft uitgestippeld was helemaal geweldig. Het eerste gedeelte langs de kustweg was prachtig; een paar keer verkeerd gereden i.v.m. wegafsluiting, maar dat mocht de pret niet drukken. Joshua Tree Park was ook helemaal top. Wat ik ook indrukwekkend vond aan deze reis, zijn de verschillende landschappen waar je doorheen rijdt. Het ene moment zit je in de woestijn, daarna in een bosrijk gebied in de bergen, kortom: een hele prachtige afwisselende natuur. Ook de Grand Canyon & Monument Valley, zo super indrukwekkend. Las Vegas & Hooverdam was een hele prettige break, waar we op aanraden van TB Travel 1 nachtje zijn gebleven. Vervolgens via Death Valley naar het Sequoia Park, inderdaad zoals door TB Travel aangegeven veel bochtwerk, maar de moeite waard. In Los Angeles hebben we de motoren ingeleverd. Hier moeten we erbij vermelden dat dit helemaal perfect geregeld was. Bij aankomst werden we meteen geholpen, de motoren stonden gereed, een formuliertje ingevuld, goede uitleg gehad, ook bij het inleveren van de motoren verliep alles soepel en efficiënt. De service vonden wij zeker een 10+. Hierbij willen wij TB Travel hartelijk bedanken voor deze mooie belevenis, many thanks!”

– Willem & Brigitte, Marco & Jacky

“Ik vond dit een van de leukere reizen die ik op m’n motor heb gemaakt in het buitenland. Normaal ging ik altijd alleen met mijn vrouw, maar om ons heen wilden allerlei mensen mee dus hebben we een groepsreis naar Tirol, Oostenrijk, besproken bij TB Travel. Niet iedereen had een eigen motor, dus ook die hebben sommigen erbij gehuurd. Het vervoer van zowel de groep als de motoren was goed voor elkaar en ook de hotels waren naar onze wensen en verwachtingen. De toer zelf was qua uitzichten erg mooi en de wegen waren goed begaanbaar en verhard. Tussendoor gezellig bij een restaurantje wat drinken en eten, we zijn onze dagen goed doorgekomen! Helaas had iemand uit de groep de eerste dag onderweg motorpech en duurde het toen een hele tijd voordat we verder konden rijden. De dagen daarna hebben we heel wat kilometers gemaakt en voornamelijk de route die we hadden meegekregen van TB Travel aangehouden”.

– Herman de Kool

“Wauw, wat een reis. Wat een organisatie, wat een indrukken en wat een ervaring! We stapten iedere dag met ons goede been uit bed (en op de motor) en hebben dus 14 ontzettend mooie dagen gehad. De zon kwam vroeg op en ging laat weer onder in Andalusië, Spanje. Lekker warm dus en een t-shirtje was genoeg bij het slenteren door stadjes. Op de motor was dit wat frisjes natuurlijk, maar daar kun je je op kleden. De routes die in het navigatiesysteem stonden (ook gehuurd bij TB Travel) waren adembenemend mooi. We werden langs de mooiste meren en berglandschappen gestuurd en hadden bijna te weinig tijd om alles in ons op te nemen. Soms had de route van ons dus wel wat korter gemogen, maar ach, daar kun je zelf altijd nog een mouw aan passen. Wat een ervaring, zeker voor herhaling  vatbaar!”

– Ellen Wilmink

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn