< Terug naar overzicht

Natuurlijk Noorwegen

Start- en eindpunt:Denemarken/Duitsland
Reisduur:14 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:13
Hotelverzorging:Halfpension
Optionele extra’s:Verlenging / extra dagen
  • Golden Route met spectaculaire bergwegen
  • Dagtocht met de motor per ferry door de Naereoyfjord
  • Een stadsbezoek aan hanzestad Bergen
  • Adelaarsweg met 11 haarspeldbochten!
  • De bekende Arctic Road mag ook niet ontbreken
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ontdek tijdens deze reis het afwisselende landschap, de rotsachtige kust met pittoreske dorpjes en de adembenemende natuur die zo kenmerkend is voor Zuid Noorwegen. Via een attractieve route en een extra overnachting in Denemarken (je kunt hier eventueel ook je motoraanhanger achterlaten) kom je uitgerust in de haven van Hirtshals aan. De superspeed ferry vanuit Denemarken brengt je in iets meer dan drie uur naar Kristiansand in Noorwegen. Na een comfortabele overnachting is het tijd voor de allereerste tourdag, die je meer dan genoeg motorplezier zal brengen. Je rijdt onder andere over een prachtige weg richting Lysebotn, die alleen in de zomer is geopend voor verkeer en in acht kilometer 800 meter naar beneden duikt. Voeg daarbij de 32 haarspeldbochten en een onverlichte tunnel die een draai van 340 graden maakt en je hebt met recht een spectaculaire motorrit! Vervolgens rijd je verder richting Bergen, waar je een extra dag in de buurt van deze Hanzestad zult verblijven. Bezichtig de eeuwenoude houten handelshuizen, bezoek de vismarkt of maak een dagtochtje per motor in deze mooie omgeving. Aan jou de keus.

 

Na deze fijne tussenstop vervolg je je reis langs prachtige riviertjes, watervallen en over spectaculaire bergwegen is het tijd voor de ‘Golden Route’, beslist een van de hoogtepunten voor jou als motorrijder. Je rijdt eerst over onder meer de Adelaarsweg met 11 haarspeldbochten en komt vervolgens aan bij werelds mooiste route ‘Atlanterhavsveien’. Deze spectaculaire weg verbindt bruggen, eilandjes en kunstmatige landtongen met elkaar en  grenst direct aan de open Atlantische Oceaan, waardoor je verbluffende uitzichten hebt. Er zijn diverse parkeerplaatsen aangelegd, dus je hebt hier volop de  mogelijkheid om hier van te genieten, rond te kijken en foto’s te maken.  En als het nog niet genoeg is, vervolgen we je reis langs de prachtige bergen van Trollheimen en Oppdal, dat ook bekende skigebieden zijn. We eindigen deze fascinerende trip met enkele mooie routes die langs prachtige stroomversnellingen,  watervallen en natuurgebieden leiden. Kijk onderweg ook goed om je heen; er leven in dit gebied nog duizenden rendieren. Kortom; genoeg indrukken om nooit meer te vergeten. Je eindigt je reis wederom in de haven van Kristiansand, waar je door middel van de ferry richting Denemarken vaart. Hier overnacht je de laatste nacht alvorens je weer richting Nederland rijdt.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden