< Terug naar overzicht

Alpentour maximaal!

Start- en eindpunt:Innsbruck – Girona
Reisduur:16 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:15
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • De meest extreme Alpentour die je kunt maken!
  • Ervaar de beste passen van Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Spanje!
  • Een 16-daagse reis waarbij je alleen maar bochten ziet!
  • Voor de ervaren motorrijder.
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ga met ons mee op onbezorgd avontuur! Deze reis is een echte stuurmansrit en geschikt voor de ervaren motorrijder. Want tijdens deze zestiendaagse reis trotseer je de toppen van diverse spectaculaire bergketens, rijd je in de sporen van de Tour de France wielrenners over de bekende (en onbekende) ‘colls’ en is het genieten van de magnifieke uitzichten.

Om de afwisseling in deze reis compleet te maken, start deze reis in het hart van de alpen in Innsbruck (O) en eindigt de waanzinnige trip in het Spaanse historische dorp Girona (ES). De reis start met een duik in het unieke berglandschap van Tirol; de vele passen als de Silvretta, Albergpass en de Hahntennjoch zijn zomaar een greep uit het aanbod.

Uiteraard maken we ook de oversteek naar de Italiaanse Dolomieten, waar we het hoogste punt van de beruchte Stelvio pas zullen bereiken. Bij helder weer heb je een verbluffend uitzicht dat zeker een foto waard is. Bovenop nemen we traditioneel een broodje warme worst, waarna we de afdaling naar beneden gaan inzetten. Maar naast deze topper, hebben we nog veel meer passen tijdens deze dagen voor je in petto.

Want na de passenpret in Sud-Tirol vervolgen we deze tour door het natuurschoon van Zwitserland. Hier pikken we de bekende ‘route Grand Alpes’ op dat ook vele hoogtepunten voor jou als motorrijder kent. Hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht en bij elke bocht die je neemt, word je opnieuw verrast. Tijdens deze afwisselende reis, ervaar je wat rijden door de bergen zo fantastisch maakt! Na het prachtige Zwitserland vervolgt de reis zich door Frankrijk, de Gorges du Verdon, de Luberon, Pre-alpen, Cevenne en midi-Pyreneen laten we je allemaal zien.
Vervolgens steek je via Andorra Spanje in, waar je nog een groot aantal Coll's bedwingt en je weer doldwaas van alle bochten arriveert in de eindlocatie Girona.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”