< Terug naar overzicht

De rijkdom van de Pico’s de Europa

Start- en eindpunt:Bilbao – Bilbao
Reisduur:8 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:7
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Ontdek de schoonheid van dit onontdekte gebied!
  • De Picos de Europa (letterlijk: "Pieken van Europa")
Deze afbeelding dient slechts ter indicatie van de globale reisroute
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Tijdens deze reis maak je kennis met een van de mooiste gebieden Spanje. Je gaat heerlijk toeren door de adembenemende natuur, op jacht naar de bruine beren, wolven en gieren in de nationale parken en overnachten in historische steden. Startpunt van deze reis is de moderne stad Bilbao, waar eventueel nog een beozek aan het Gugenheimmuseum aan te raden is! Na de overnachting in Bilbao duik je het ruige binnenland in om via bochtige wegen het hoogtepunt van deze reis te bereiken; Picos de Europa. Aan de rand hiervan verblijf je een tweetal nachten, zodat er voldoende tijd is om per motor de toppen van dit gebergte te ontdekken. Maar ook de rijke stad Burgos mag in deze reis niet ontbreken. Via de mooie authentieke steden vervolg je je weg om na een heerlijke trip wederom in Bilbao te eindigen. De rust onderweg en de onontdekte wegen en natuurgebieden zijn aangename kenmerken van deze reis!

Deze reis is op veel verschillende manieren te berijden, zo nemen we in de standaardreis een dubbele dag op in het gebied rondom de Pico's, maar heb je geen trek in een dubbele dag, dan kunnen we de dubbele dag ook vervangen door twee verschillende overnachtingslocaties in het Pico's gebied. Heb je meer dan een week de tijd? Dan kunnen we deze reis nog prachtig uitbereiden naar een stukje Asturias. Ook kunnen we de reis aanpassen voor de mensen die geen grote afstanden willen rijden maar ook willen genieten van de pracht en praal van de fantastische steden in deze reis.
De bergachtige en kronkelige wegen zijn een echte uitdaging en daarom zeer geschikt voor gevorderde motorrijders. Manoeuvreer je motor over de glooiende bergweggetjes, waarbij je geniet van het adembenemende uitzicht. Desgewenst kunnen wij ook een attractieve heen- en terugreis voor je verzorgen. Geen zin om zelf te rijden? Maak dan gebruik van onze motortransportservice voor een wel heel comfortabele reis!

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”