< Terug naar overzicht

Extreem Extremadura

Start- en eindpunt:Alicante – Malaga
Reisduur:11 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:10
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • De stad Toledo mag niet ontbreken
  • Luxe accommodaties voor ultiem comfort!
  • Ervaar de unieke en historische overnachtingslocaties
  • Een prachtige reis waarbij je de Extremadura, Alentejo en Andalusië doorkruist!
Deze afbeelding dient slechts ter indicatie van de globale reisroute
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ga je met ons mee op avontuurlijke ontdekkingsreis door zuid-west Spanje? We starten in Alicante en doorkruizen de Extremadura en Andalusië om in Malaga te eindigen. Onderweg maak je kennis met de onaangetaste wildernissen van de Extremadura; een ongerepte regio vol bergketens, valleien, waterpartijen en magnifieke slaperige dorpjes. Zo overnachten we in het waanzinnig mooi Toledo, ook wel het klein Rome van Spanje genoemd. Overnachten doen we in authentiek hotels, voor optimale beleving van deze regio. En verder? Laat je verrassen en praat nog jarenlang na over deze onontdekte regio.

Voor wie het altijd mooie zuiden van Spanje eens anders wil beleven! Onderweg is het flink sturen geblazen in de bochtige regio Castilië-la Mancha, waar we een comfortabele overnachting hebben in de ‘barokke’ steden. Daarna tour je prachtig richting het zuidwesten van het magische gedeelte van Spanje, de ongerepte Extremadura! Een vrij onbekend gebied voor motorrijders, maar prachtig genieten, de streek loopt parallel aan de Portugese grens waarmee af en toe een uitstapje richting Portugal zeker tot de mogelijkheden behoort! De zuidelijke Spaanse provincies kenmerken zich om de zeer goede asfaltcondities. Dat is hier namelijk zo strak als een biljartlaken en het weinige verkeer onderweg, maakt het voor jou als motorrijder wel heel aantrekkelijk.

 

In deze reis hebben we een dubbele dag middenin de reis opgenomen om even op adem te komen, natuurlijk hebben we mooie dagroutes die je deze spectaculaire omgeving optimaal laten beleven. Of maak je er een relax of cultuurdag van? Keuze genoeg, zo is er voor iedere deelnemer een legio aan mogelijkheden, lange routes, korte routes of middel routes, zo kun jezelf inschatten wat het beste bij je aansluit.

Daarna zetten we koers richting de bergketens van Andalusië voor nog meer bochtenplezier. We vervolgen deze reis door het ruige binnenland van Andalusië, waar we ook een aantal leuke landelijke accommodaties voor je in petto hebben. In de pittoreske en historische dorpjes verblijven we tijdens deze prachtige reis. Waar wacht je nog op?

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden