< Terug naar overzicht

Grenzeloos Corsica

Start- en eindpunt:Genua bij zelf – Pisa bij motortransport
Reisduur:8 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:175-250-350KM naar wens
Aantal overnachtingen:7
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Ontdek de Parel van Frankrijk op de motor!
  • Aanschouw de rotsformaties en een indrukwekkende kustlijn!
  • Inclusief Ferry overtocht vanuit Livorno
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Corsica is een adembenemend Frans eiland in de Middellandse Zee ten noorden van het Italiaanse eiland Sardinië. Het is een bijzonder aantrekkelijk eiland en velen hebben hen hart aan dit eiland verpand. Laat je verrassen tijdens deze motor trip door Corsica! Dit eiland biedt een combinatie van veel bergen, bochtig asfalt en ruige natuur. Afgewisseld met diverse gezellige dorpjes en authentieke stadjes, zodat je ook eens van je motor af kunt stappen voor lekker kopje koffie op het terras of een fijne lunch.

De kronkelige wegen en grenzeloze bergpassen (er zijn amper rechte wegen te vinden in Corsica) staan garant voor het betere stuurwerk. De eindeloze wouden, het blauwe water van de Middelandse zee, de natuurlijke waterbronnen en de soms bizarre rotsformaties maken dit eiland beslist tot een aanrader voor elke motorrijder!

De hoogste twee punten op Corsica zijn de Monte Cinto (2706 meter) en de Monte Rotondo (2622 meter). Karakteristiek is de begroeiing met maquis: ruig, kruidachtig struikgewas. Het noordoosten van het eiland is een nationaal park. Het eiland herbergt veel zeldzame plantensoorten. Het toerisme is voor Corsica een belangrijke bron van inkomsten. Toeristische trekpleister zijn het natuurreservaat Scandola en Calanches de Piana, de Genuese torens en bruggetjes, bergen als Col de Bavella en Monte Cinto, het oudheidkundig park Filitosa en de talloze stadjes met burchten en citadellen als Ajaccio, Bonifacio, Calvi en Corte. Toegegeven, het is lastig de mooiste plekken van Corsica te kiezen. Iedereen die het eiland bezocht heeft weet dat er namelijk heel veel mooie plekken zijn.

De wegen op Corsica zijn echt “Frans”, dus matig hier en daar. Maar door de vele bochten prima te doen! Motorrijders beschrijven Corsica als een avontuur op zich. Voor velen het droomland voor op de motorfiets! Sturen in een sprookje…… Niet voor niets wordt Corsica lle de Beauté (Eiland van de Schoonheid) genoemd.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden