< Terug naar overzicht

Het beste van de Iberische landen!

Start- en eindpunt:Malaga – Bilbao
Reisduur:12 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:11
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Ontdek het beste van Andalusië, Portugal en Galicië!
  • Incl. Santiago de Compostella en de toppen van de Picos de Europa
  • Natuurlijk mag de Sierra Estrella niet ontbreken!
Deze afbeelding dient slechts ter indicatie van de globale reisroute
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Tijdens deze afwisselende reis, combineer je het beste van Portugal, Galicië, Baskenland en Andalusië. Je start in het zuidelijkste puntje van Spanje, Malaga. Vervolgens rij je via het Spaanse binnenland richting de Portugese grens. De wegen onderweg zijn prima, de pracht van de natuur is ongerept en de bochten talrijk. De glooiende en slingerende wegen brengen je soms door authentieke vissersdorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.

Prachtige verborgen stadjes zijn inbegrepen tijdens deze reis en herbergen een authentieke schoonheid en historie. Ook overnacht je in Santiago de Compostella, waar je in de voetsporen van de pelgrims treed. Natuurlijk trotseer je tijdens deze reis ook de toppen van de Picos de Europa, een van de meest imposante bergketens van Europa.

Na de Picos is het even uitblazen en reis je verder richting Bilbao. Met nog een tussenstop in de bergen in een bijzonder fraai familiehotel met stijlvolle kamers en een hartverwarmende ontvangst, maak je je op voor het eindpunt van deze reis; de architectonische stad Bilbao. Voor de cultuurliefhebber, mag een bezoekje aan het wereldberoemde Gugenheim museum niet ontbreken. Maar uiteraard is het op de vele terrassen en leuke pleinen ook goed vertoeven in deze stad. Echt een reis voor de motorrijder die naast het rijden op zich, ook graag van al het moois om hem heen geniet.

In deze opzet rij je van Noord naar Zuid, maar uiteraard is deze reis ook in omgekeerde volgorde te rijden. Wij adviseren in deze reis een aantal dubbele dagen in:  Santiago de Compostella, Picos de Europa, aan de Sierra Estrella en eventueel in Sevilla. Uiteraard brengt dit extra reisdagen met zich mee, maar dat komt zeker ten goede aan deze prachtige reis waarin de afwisseling centraal staat!
 

Deze reis van 11 dagen omvat 10 hotelovernachtingen op 10 verschillende locaties. Wij adviseren de vrije dag(en) en/of rustdag(en) in te bouwen waardoor het een 15-daagse reis wordt met 14 hotelovernachtingen op 10 verschillende locaties, zo beleef je de reis optimaal. De reis is uiteraard aan te passen aan jouw wensen, extra dagen in de grotere steden, het vermijden van de grotere steden of een aanvulling naar eigen wens.

Motortransport bij deze reis
Wil je optimaal en goed uitgerust aan je motorreis beginnen? Dan is onze comfortabele motortransportservice de perfecte oplossing. Hiermee voorkom je een lange aanrijroute via (saaie) snelwegen met diverse hotelovernachtingen, dure tol- en benzinekosten en een onnodige slijtage van je banden. Wij vervoeren je motor in speciaal ingerichte vervoersmiddelen zorgvuldig naar het startpunt van jouw motorreis. Zo stap jij alleen met je handbagage in het vliegtuig en staat jouw motor (en bagage) in de parking van het eerste hotel netjes op je te wachten.

Inhoud reis met eigen motor/auto naar bestemming:
Dezelfde reis als beschreven, maar dan starten we in Malaga vanwaar we de reis naar het noorden gaan maken. Dit brengt dus wel extra tijd met zich mee, vanuit Utrecht is de reis naar Malaga ongeveer 2500KM over de snelweg. Met eindpunt van deze reis in Bilbao reis je in 1550KM terug over de snelweg naar Utrecht.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”