< Terug naar overzicht

In de Sporen van de Mille Miglia

Start- en eindpunt:Verona – Pisa
Reisduur:11 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:250-300
Aantal overnachtingen:10
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • De mooiste steden in deze reis vol cultuur en natuur
  • In de sporen van de legendarische rally!
  • Verblijf met een dubbele dag in Rome
Deze afbeelding dient slechts ter indicatie van de globale reisroute
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Voor de echte liefhebbers van Italie hebben we een nieuwe Special samengesteld..... Historie, nostalgie en een Italiaanse twist; tijdens deze reis treed je in de sporen van vele enduro-rijders en klassieke autoliefhebbers, want jij volgt het avontuur van de Mille Miglia. Wel over de beste geasfalteerde wegen van Italië, maar terug naar de historie van deze bijzondere rally. De rally staat bekend om zijn mooie beelden en prachtige omgeving waar dit spectacel zich afspeelt, het Italiaanse Toscane en de uitlopers van de Appenijnen!

Stap op je motor en laat de rit door de betoverende Apennijnen beginnen, waar elke bocht een nieuw panorama onthult en elke weg een verhaal vertelt. Deze motorreis is niet alleen een avontuur, maar ook een ontdekkingsreis door de natuurlijke schoonheid en de rijke cultuur van Italië. Je start je reis aan de voet van de Apennijnen, waar de lucht gevuld is met de geur van pijnbomen en de belofte van opwindende wegen die door slaperige dorpjes kronkelen. Terwijl je de hoogte in gaat, openbaart zich een panorama van majestueuze bergen, beboste hellingen en schilderachtige valleien. De bochtige wegen lijken op maat gemaakt voor motorrijders, en elke draai biedt een nieuw perspectief op de uitgestrekte landschappen. Stop bij charmante dorpjes, waar geplaveide straatjes en historische pleinen wachten om ontdekt te worden. Proef lokale lekkernijen in kleine trattoria's en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

De Italiaanse Apennijnen, een majestueuze reeks bergketens die dwars door het hart van Italië snijdt, vormen een adembenemend decor van ongerepte schoonheid en tijdloze charme. Deze betoverende bergketen strekt zich uit over bijna heel Italië, en haar uitgestrekte uitlopers omarmen de landschappen met een schilderachtige pracht die de zintuigen streelt. Steile hellingen en beboste kloven creëren dramatische schaduwen die dansen in de middagzon. Schilderachtige dorpjes nestelen zich op de berghellingen als kostbare juwelen, terwijl oude kastelen en kerken getuigen van de rijke geschiedenis die deze bergen omhelst.

Een legendarische route in de kop van de laars met als hoogtepunt een dubbel verblijf in de prachtige stad Rome. Want wij hebben er natuurlijk een TB Travel ingredient aan toegevoegd voor extra beleving. Verder logeer je in de op de heuvels gelegen stad Avezzano en verblijven we in het hoogtepunt van de regio Umbrië; Spoleto Tijdens deze reis maak je ook kennis met de prachtige kustlijn de Amalfikust.
Laat je verassen door dit prachtige schouwspel van natuur, gezelligheid, historie en goede overnachtingslocaties. Een echte topper voor de culinaire motorrijder!

Deze reis van 11 dagen omvat 10 hotelovernachtingen op 9 verschillende locaties. In de stad Rome is een dubbele dag opgenomen voor een stadbezoek en/of rustdag.
De reis is uiteraard aan te passen aan jouw wensen, extra dagen in de grotere steden, het vermijden van de grotere steden of een aanvulling naar eigen wens.

Motortransport bij deze reis
Wil je optimaal en goed uitgerust aan je motorreis beginnen? Dan is onze comfortabele motortransportservice de perfecte oplossing. Hiermee voorkom je een lange aanrijroute via (saaie) snelwegen met diverse hotelovernachtingen, dure tol- en benzinekosten en een onnodige slijtage van je banden. Wij vervoeren je motor in speciaal ingerichte vervoersmiddelen zorgvuldig naar het startpunt van jouw motorreis. Zo stap jij alleen met je handbagage in het vliegtuig en staat jouw motor (en bagage) in de parking van het eerste hotel netjes op je te wachten.

Inhoud reis bij motortransport
Deze reis start in Verona, de regio waar de Mille Miglia (autorally) officieel van start gaat (Brescia) van hieruit rijden we via het Gardameer richting het zuiden, we doorkruisen op de zuidwaartse reis de Italiaanse Apennijnen en doen prachtige locaties aan. Van hieruit blijven we naar het zuiden rijden tot aan Spoleto, de mooiste stad van Umbrie. De reis vervolgt zich over de Gran Sasso (Corno Grande 2912M) en Monti della Laga, deze overweldigende parken laten je versteld staan; van prachtige meren over hoge bergen tot veel groen. Vanuit dit bergebied begint onze terugreis naar de westkust van Italië onder Rome waar we op een unieke locatie verblijven. Vanuit hier start onze reis weer noordwaarts waar we eerst een tweetal nachten in het fabuleuze Rome verblijven. Vanuit Rome maken we nog een tussenstop in een mooie Toscaanse plaats alvorens we in Pisa arriveren waar je de motor kunt achterlaten. In de Sporen van de Mille Miglia is niet zomaar een rit; het is een reis naar het hart van Italië, waar de schoonheid van de natuur en de opwinding van de weg samenkomen voor een onvergetelijke ervaring op twee wielen.

Inhoud reis bij eigen vervoer
Deze reis is identiek als de reis als hierboven beschreven enkel zorgt u zelf (of via ons als een verlenging) voor de reis naar Verona, de reis eindigt in Pisa vanwaar je weer richting huis kunt rijden.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”