< Terug naar overzicht

Ongerept Extremadura!

Start- en eindpunt:Alicante – Malaga
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Steden als Albacete, Toledo en Truijllo. De beste natuurparken van Spanje
  • Rij door de magische natuur die de Extremadura je te bieden heeft
  • Weinig tot geen verkeer onderweg!
Deze afbeelding dient slechts ter indicatie van de globale reisroute
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Een stukje onweerstaanbaar Spanje: dat is de regio Extemadura. Beschouwd als een van de laatste ongerepte natuur paradijzen van Zuid Europa. Vanuit Alicante maak je een schitterende roadtrip landinwaarts en rij je door ruige natuur, over zeer goede asfaltwegen en is er nauwelijks verkeer. Onderweg maak je kennis met verborgen pareltjes van steden zoals Toledo en Trujillo. Stuk voor stukje authentieke Spaanse stadjes met de magnifieke bergen op de achtergrond.

Niet voor niets hebben de wielrenners van de Vuelta de bochtige wegen hier vorig jaar getrotseerd. Deze reis is voor de motorrijder die eens het echte Spanje wil ontdekken. Je eindigt deze reis in het bruisende Malaga, waar je kunt uitblazen na dit machtige touravontuur! Tijdens deze afwisselende reis, combineer je het beste van de  Extremadura, Valencia en Andalusië. Via het Spaanse binnenland rij je richting de Portugese grens. De wegen onderweg zijn perfect, de pracht van de natuur is ongerept en de bochten talrijk.

De glooiende en slingerende wegen brengen je soms door authentieke dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Langs de wegen vind je een bonte mix van olijf-, citroen en sinaasappelbomen dat een aaneenschakeling van prachtige panorama’s biedt. Echt een reis voor de motorrijder die naast het rijden op zich, ook graag van als het moois om hem heen geniet. De foto's zeggen genoeg!

De standaard reis brengt je door dit prachtige kleurrijke gebied van Spanje, maar ook doen we zeer authentieke steden aan die vooral bij de Spanjaarden erg geliefd zijn. Unieke accommodaties op de meest uiteenlopende plakken. Wij adviseren deze reis te verlengen met een dubbele dag in Valencia, Toledo, in de Extremadura en voor de liefhebbers de gezellige stad Sevilla! Kies je liever voor meer rust, dan hebben we ook prachtige locaties buiten de stad. Uiteraard is deze reis ook in omgekeerde volgorde te rijden.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden