< Terug naar overzicht

Ontdek de Balkan! (shortcut)

Start- en eindpunt:Ljubljana – Ljubljana
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Ontdek het Kroatie, Bosnië en Slovenië in 1 reis!
  • Aanschou de Plitvicemeren, Dubrovnik, de heuvels bij Zagreb en de Kroatische kustlijn!
  • Een reis waarbij je het beste van de Balkan ziet in beperkte dagen!
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ontdek de charme van Oost Europa! Met als start- en eindpunt de Sloveense hoofdstad van Slovenië ‘Ljubljana’, heb je als vast een heerlijk voorproefje van deze reis. Wanneer je kiest voor onze motortransportservice, staat jouw motor al bij ons partnerhotel op je te wachten. Na een comfortabele overnachting is het tijd om op de motor te stappen en het prachtige Sloveense landschap te ontdekken. Je bent vast onder de indruk van ruige rotsmassieven, heldere meren en smaragdgroene rivieren die de Julische Alpen kenmerken. Voor nog meer moois maken we kennis met het bijzonder mooie land Kroatië. Een van de hoogtepunten is de bekende kustroute, die een overvloed aan bochten en spectaculaire uitzichten herbergt.

Natuurlijk hebben we een tussenstop in de historische stad Dubrovnik, waar je in de voetsporen van de legendarische film Games of Thrones treedt. Maar ook de fascinerende Balkan landen als Montenegro en Bosnië en Herzegovina zijn tijdens dit onvergetelijke avontuur inbegrepen. Op een aantal plekken zijn de tekenen van het gewelddadige verleden nog zichtbaar, maar uiteraard heeft ook het moderne en hedendaagse leven hier vorm gekregen. Qua hotels kiezen wij in deze reis voor de hogere middenklasse, dit omdat de "standaard" in deze landen net een tikje beneden Nederlands niveau ligt. Uiteraard kun je kiezen voor een upgrade van hotels waarbij je net dat stukje extra beleefd. Op de motor is het genieten van het traditionele plattelandsleven, de mooie natuur en de diverse verassend fraaie stadjes onderweg. Eindpunt is wederom de stad Ljubljana, die wanneer de tijd het toelaat, ook zeker het bezoeken waard is!

De iets verkorte Balkan reis begint in de Sloveense hoofdstad Ljubljana, (wanneer je kiest voor onze motortransportservice staat je motorfiets en bagage hier op je te wachten) vanuit Ljubljana rijden we via de fabuleuze kustweg via verschillende tussenstops naar Dubrovnik, een heerlijke stad met veel karakter. Vanuit Dubrovnik duiken we Montenegro in, waar we verblijven in het natuurpark Biogradska Gora. Vanuit Montenegro rijden we Bosnië binnen, we verblijven hier in de hoofdstad Sarajevo waar nog veel geschiedenis te vinden is van het land. Na een tweetal dagen van verblijf (op verschillende plekken in Bosnië) doorkruisen we Kroatië vanwaar we de dag afsluiten afsluiten in ons vaste hotel in Ljubljana.

Deze reis van 9 dagen omvat 8 hotelovernachtingen op 7 verschillende locaties. Er is in deze reis geen dubbele/rust dag opgenomen.
De reis is uiteraard aan te passen aan jouw wensen, extra dagen in de grotere steden, het vermijden van de grotere steden of een aanvulling naar eigen wens.

Motortransport bij deze reis
Wil je optimaal en goed uitgerust aan je motorreis beginnen? Dan is onze comfortabele motortransportservice de perfecte oplossing. Hiermee voorkom je een lange aanrijroute via (saaie) snelwegen met diverse hotelovernachtingen, dure tol- en benzinekosten en een onnodige slijtage van je banden. Wij vervoeren je motor in speciaal ingerichte vervoersmiddelen zorgvuldig naar het startpunt van jouw motorreis. Zo stap jij alleen met je handbagage in het vliegtuig en staat jouw motor (en bagage) in de parking van het eerste hotel netjes op je te wachten.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”