< Terug naar overzicht

Zomers Andalusië

Start- en eindpunt:Malaga/Alicante – Malaga/Alicante
Reisduur:8 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Najaar, Winter
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:7
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Afwisselende reis door deze 'onondekte' motorbestemming
  • Zeer geschikt voor het vroege voorjaar en late najaar
  • Rijden door de bergen van de Sierra Nevada
  • Ervaar de gastvrijheid en de ruimte van zuid-Spanje
  • Perfect prijsniveau voor alle catering
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Vanuit Malaga reis je door het noorden en het midden van Andalusië waarbij je kennis maakt met de karakteristieke overblijfselen van de Moorse cultuur. De kronkelende weggetjes waar zich nauwelijks ander verkeer op bevindt geven je een ultiem gevoel van vrijheid. Houd je van rust en wil je de oudere steden zoals Granada en Cordoba verkennen, dan is deze motorreis een echte aanrader.

Na een dag toeren is het heerlijk om in de laatste zonnestralen door deze bijzondere steden te slenteren.   Strijk neer op een terrasje en geniet van traditionele Spaanse gerechten. De route die wij voor je hebben uitgestippeld leidt je door de schitterende ‘Sierra’s’ (natuurparken), over kronkelende wegen en langs diepblauwe meren.

 

De oprechte gastvrijheid van de plaatselijke bevolking en de mediterrane sfeer maken deze trip tot een aangename reis. De zeer motorvriendelijke weggetjes, afgewisseld met pittige bochten zorgen voor voldoende afwisseling en bieden je als motorrijder soms een flinke uitdaging. De liefelijke witte stadjes op grote hoogte die je onderweg passeert, zorgen voor vele fotomomenten. Met als vertrek- en eindpunt de bruisende stad Malaga is deze reis beslist een aanrader! (en al jaren favoriet onder onze klanten). Wil je liever iets rustiger aan doen, of genieten van de mooie steden? Een verlenging is uiteraard mogelijk!

Deze reis kunnen we in verschillende vormen aanbieden, start Alicante, einidgen in Malaga v.v. of rond vanuit Malaga of rond vanuit Alicante. Hierbij denken we graag met je mee m.b.t. beste reistijd en rijwensen. Deze reis is voor iedereen geschikt die het beste van Andalusië wil beleven. Mogelijkheid tot korte routes, lange routes, stuur routes of juist deze reis met veel stadsbezoeken. Alles is mogelijk.

 

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden