Met je motor op pad, maar geen medereizigers? Hou je van gezelligheid? Ga mee met onze georganiseerde (individuele) groepsreis! TB Travel heeft naast individuele reizen ook een aanbod aan groepsreizen in Europa. We richten ons met name op individuele (op maat) reizen, maar een aantal keren per jaar willen we het motorseizoen starten (of eindigen) met een begeleide groepsreizen naar een van onze (zuidelijke) bestemmingen. Bij deze groepsreizen behoud je de vrijheid die je als motorrijder veelal gewend bent. Overdag kun je ervoor kiezen om in een samengestelde groep, of om individueel de routes zelf te rijden. Uiteraard zien we elkaar misschien onderweg bij een koffiestop, en ’s avonds in het hotel. Je kunt er daarnaast voor kiezen om ’s avonds aan te sluiten bij een gezamenlijk diner (vaak lopen we met elkaar het stadje even in) of op eigen gelegenheid te dineren. Natuurlijk zijn we te allen tijde bereikbaar voor vragen of advies!

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van onze groepsreizen voor 2017. In april zal in elk geval kleurrijk Sardinië op het programma staan. Wil jij hiervan als eerste op de hoogte zijn? Mail dan nu naar info@tbtravel.nl ovv groepsreis Sardinië en we zetten je op onze interesselijst.

WIj kunnen je motor naar de gewenste locatie transporteren en zorgen tevens dat jij op plaats van bestemming komt. Wil je toch liever zelf naar het vertrekpunt rijden? Geen probleem, wij zorgen voor een toeristische en motorvriendelijke route naar het vertrekpunt. Tevens boekt TB Travel de beste hotelovernachtingen en kunnen wij tevens voor een huurmotor zorgen indien gewenst. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf een aantal zaken te regelen zodat TB Travel alleen zorgt voor hotelovernachtingen, routes, roadbooks of transport. Dit beslis jij, alles is mogelijk en we denken graag met je mee. De mogelijkheden die TB Travel biedt zijn onder andere:

  • Wanneer je een groep hebt van minimaal 5 rijders en motoren kan TB Travel een Nederlandstalige reisgids inclusief volgauto voor de bagage verzorgen
  • De groepsreizen kunnen georganiseerd en niet-georganiseerd worden geboekt zodat je als groep de volledige vrijheid hebt
  • Een bedrijfsuitje of iets ondernemen met klanten? Wij regelen hiervoor speciale tochten door Nederland/Duitsland met leuke bezienswaardigheden en tussenstops, alles kan door ons worden geregeld

Let op: Wij ontvangen ook groepen en motorclubs bij ons op locatie voor een informatie bijeenkomst onder het genot van een hapje en een drankje. Bovendien organiseren we een aantal keren per jaar een evenement zodat organisatie en klanten oog in oog komen te staan met elkaar en producten en we elkaar kunnen motiveren, inspireren en activeren.

Wij denken met je mee en proberen de reis zoveel mogelijk af te stemmen op wat jullie willen. Zo kan er voor ieder budget en iedere wens een passende reis worden verzorgd.

Samen met jou en voor jou!