Naast het organiseren van de reis zelf, biedt TB Travel ook de mogelijkheid je motor vakkundig en zorgvuldig te vervoeren. Met een speciaal voor motoren ingerichte trailer zorgen we ervoor dat je motor veilig op de bestemming van jouw keuze komt en klaar staat wanneer je vliegtuig landt. De motoren worden vervoerd in speciale kratten. In iedere krat is bovendien ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld motoronderdelen of overige benodigdheden. De motoren kunnen zowel aan huis worden opgehaald, als op een aantal centraal gelegen plaatsen in Nederland en België. Vanzelfsprekend zijn de motoren tijdens het transport all-risk verzekerd tegen transportschade, brandschade en diefstal.

Wanneer TB Travel het transport van je motor verzorgt, is dit goedkoop omdat het collectief gebeurd, voor het per stuk vervoeren van motoren is de prijs een stuk hoger. Denk alleen al aan de brandstof en kosten voor tolwegen. Omdat je zelf geen stress ondervindt van het rijden en reizen, is het bovendien comfortabel je motor door ons te laten vervoeren.  Zelf stap je op het vliegtuig en ben je meestal binnen 3 uur na vertrek op de plaats van bestemming. Alles wordt voor je geregeld, het ophalen, klaarzetten en terugbrengen van de motoren, maar ook andere boekingen en reserveringen kunnen door ons worden uitgevoerd.
Omdat de motoren worden vervoerd in een gesloten en goed beveiligde trailer wordt de kans op diefstal hierdoor geminimaliseerd. Ben je op zoek naar veilig transport? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Retourprijzen en locaties motortransport 

LET OP! Het is voor ons niet mogelijk om de motoren op vliegvelden af te leveren! Indien u de motoren nabij een vliegveld wilt hebben afgeleverd kunt u gebruik maken van onze fly&bike arrangementen (transport inclusief eerste en laatste hotelovernachting) heeft u zelf een afleverlocatie met garage of stallingsmogelijkheid? Dit is ook geen probleem, wij dienen enkel een locatie te hebben waar de motoren desgewenst 1 of 2 dagen voor uw aankomst kunnen worden gestald.

Wanneer u zelf niet beschikt over een afleverlocatie nabij de bestemming, kunnen wij het transport enkel boeken in combinatie met een hotelovernachting op de eerste en laatste nacht bij ons partnerhotel nabij uw bestemming. Hier kan tevens uw motor worden gestald in een veilige en afgesloten ruimte.

Onze transporttak binnen ons bedrijf wordt gevormd onder de naam BikeShuttle, dit omdat wij ook veel diensten uitvoeren voor onze collega reisorganisaties / www.bikeshuttle.nl

Indicatieprijzen motortransport arrangementen 2020

Spanje Retour One-Way
Girona – Fly&Bike arrangement € 575 € 385
Bilbao – Fly&Bike arrangement € 635 € 420
Alicante – Fly&Bike arrangement € 695 € 470
Malaga – Fly&Bike arrangement € 795 € 535
Oostenrijk
Innsbruck – Fly&Bike arrangement € 395 € 260
Slovenie
Llubjana – Fly&Bike arrangement € 475 € 320
Italië
Verona – Fly&Bike arrangement € 495 € 330
Pisa  – Fly&Bike arrangement € 555 € 370
Frankrijk
Montpellier – Fly&Bike arrangement € 565 €370
Polen
Krakau – Fly&Bike arrangement € 495 €330
Combinaties
Girona-Bilbao of v.v. – Fly&Bike arrangement € 610 n.v.t.
Bilbao-Malaga of v.v. – Fly&Bike arrangement € 695 n.v.t.
Girona-Malaga of v.v – Fly&Bike arrangement € 675 n.v.t.
Girona-Verona of v.v. – Fly&Bike arrangement € 555 n.v.t.

 

Fly&Bike arrangement:
In eigen beheer transporteren wij jouw motor naar vele bestemmingen in Europa. Onze Fly & Bike arrangementen bevatten het transport van je motor en de eerste en laatste hotelovernachting. Jouw motorfiets zal klaarstaan in (de stalling van) het hotel waar je ook overnacht. Een all-in prijs voor maximaal comfort!

Toeslag:
Extra grote motorfietsen bv. Harley-Davidson Electra/Ultra Glide / Honda Goldwing / BMW K1600 GTL

Groepen:
Wij hanteren op onze website prijzen voor 1-5 motoren, voor grotere aantallen vragen wij u contact met ons op te nemen en het prijsaanvraag formulier in te vullen.

Afwijkende locaties:
Staat uw gewenste locatie niet in de lijst? Geen probleem! Vanaf 4 motoren kunnen wij ook afwijken van afleverlocatie. Om u een gerichte prijsopgave hiervoor te maken vragen wij u een aanvraag in te vullen via het prijsaanvraag– formulier.  Let op! Een wijziging in locatie zal qua prijs wel hoger uitvallen dan onze standaardlocaties, dit omdat wij wekelijks vaste routes hanteren.

 

Uitgangspunten:

 • -Motorfietsen worden voor transport in speciaal door ons gebouwde vastzetsystemen geplaatst.
 • -Het is mogelijk bagage en/of andere toerbenodigdheden voor je verblijf mee te nemen zodat je enkel met handbagage kunt vliegen.
 • -Wij zorgen zelf voor de spanriemen / gordels.
 • -Tijdens het transport moeten wij in het bezit zijn van een geldige kopie van het eigendomsbewijs of kentekenbewijs van de motor, tezamen met een origineel ingevuld Bikeshuttle vervoersdocument.
 • -Motoren worden standaard  vanaf Haaksbergen/Nederland naar uw bestemming vervoerd, maar uiteraard is afhalen aan huis of op een andere gewenste locatie voor ons geen probleem. Tegen een meerprijs zorgen we ervoor dat je motor op ieder adres in Nederland op tijd wordt opgehaald en teruggebracht.
 • -Wil je liever naar een andere locatie? Dit is altijd bespreekbaar, stuur hiervoor een email.
 • -Bij een groepsinschrijving dient 1 persoon de complete inschrijving en betaling te verzorgen.
 • -De betaling van het transport dient bij reservering op basis van een aanbetaling te geschieden, voor aanvang transport dient het overige bedrag compleet te worden voldaan.
 • -Alle genoemde prijzen zijn op basis van retourtransport.
 • -Stukprijzen zijn niet onderhandelbaar, bij grotere groepen dien je telefonisch of via e-mail informeren over de prijzen.
 • -LET OP! Prijzen zijn op basis van gecombineerd transport en beschikbaarheid, prijs op basis van minimaal 5 motoren bij grotere of kleinere aantallen op aanvraag. Groepen van 5 tot maximaal 60 motoren op aanvraag i.v.m. groepskorting.