TB Travel verzorgt enkel motortransport in combinatie met een volledig verzorgde reis. Het boeken van enkel het motortransport is helaas niet mogelijk.

TB Travel biedt als aanvullende dienst ook de mogelijkheid je motor vakkundig en zorgvuldig te vervoeren. Met speciaal voor motoren ingerichte vervoersmaterialen zorgen we ervoor dat je motor veilig op de bestemming van jouw keuze komt en klaar staat wanneer je vliegtuig landt. De motoren worden vervoerd in speciale kratten of in een speciaal ontwikkeld vastzetsysteem. De motoren kunnen zowel aan huis worden opgehaald, als op een aantal centraal gelegen plaatsen in Nederland. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om de motoren all-risk te verzekeren tegen mogelijke transportschade, brandschade en diefstal.

Wanneer TB Travel het transport van je motor verzorgt, is dit goedkoper omdat het collectief gebeurd, voor het per stuk vervoeren van motoren is de prijs een stuk hoger. Denk alleen al aan de brandstof en kosten voor tolwegen. Omdat je zelf geen stress ondervindt van het rijden en reizen, is het bovendien comfortabel je motor door ons te laten vervoeren.  Zelf stap je op het vliegtuig en ben je meestal binnen 3 uur na vertrek op de plaats van bestemming. Alles wordt voor je geregeld, het ophalen, klaarzetten en terugbrengen van de motoren, maar ook andere boekingen en reserveringen kunnen door ons worden uitgevoerd.
Omdat de motoren worden vervoerd in een gesloten en goed beveiligde trailer wordt de kans op diefstal hierdoor geminimaliseerd. Ben je op zoek naar veilig transport? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Onze start en/of eindlocaties voor motorreizen met motortransport

Spanje
Girona
Bilbao
Alicante
Malaga
Oostenrijk
Innsbruck
Slovenie
Llubjana
Italië
Verona
Pisa
Frankrijk
Montpellier
Polen
Krakau
Combinaties
Girona-Bilbao of v.v.
Bilbao-Malaga of v.v.
Girona-Malaga of v.v
Girona-Verona of v.v. 

Toeslag:
Extra grote motorfietsen bv. Harley-Davidson Touring modellen / Honda Goldwing / BMW K1600 GTL / Indian Vintage-Challenger-Chieftain-Springfield
of motoren met extra brede valbeugels / niet demonteerbare koffers / custom modellen

Groepen:
Wij hanteren vaste prijzen voor 1-5 motoren, voor grotere aantallen zijn er uiteraard mogelijkheden met een licht prijsvoordeel.

Afwijkende locaties:
Staat uw gewenste locatie niet in de lijst? Geen probleem! Vanaf 4 motoren kunnen wij ook afwijken van afleverlocatie. Let op! Een wijziging in locatie zal qua prijs wel hoger uitvallen dan onze standaardlocaties, dit omdat wij wekelijks vaste routes hanteren.

Uitgangspunten:

  • -Motorfietsen worden voor transport in speciaal door ons gebouwde vastzetsystemen geplaatst.
  • -Het is mogelijk bagage en/of andere toerbenodigdheden voor je verblijf mee te nemen zodat je enkel met handbagage kunt vliegen.
  • -Wij zorgen zelf voor de spanriemen / gordels.
  • -Tijdens het transport moeten wij in het bezit zijn van een geldige kopie van het eigendomsbewijs of kentekenbewijs van de motor, tezamen met een origineel ingevuld vervoersdocument.
  • -Motoren worden standaard  vanaf Haaksbergen/Nederland naar uw bestemming vervoerd, maar uiteraard is afhalen aan huis of op een andere gewenste locatie voor ons geen probleem. Tegen een meerprijs zorgen we ervoor dat je motor op ieder adres in Nederland op tijd wordt opgehaald en teruggebracht.
  • -Wil je liever naar een andere locatie? Dit is altijd bespreekbaar, stuur hiervoor een email.
  • -Bij een groepsinschrijving dient 1 persoon de complete inschrijving en betaling te verzorgen.
  • -De betaling van het transport dient bij reservering op basis van een aanbetaling te geschieden, voor aanvang transport dient het overige bedrag compleet te worden voldaan.
  • -Stukprijzen zijn niet onderhandelbaar, bij grotere groepen dien je telefonisch of via e-mail informeren over de prijzen.
  • -LET OP! Prijzen zijn op basis van gecombineerd transport en beschikbaarheid, prijs op basis van minimaal 5 motoren bij grotere of kleinere aantallen op aanvraag. Groepen van 5 tot maximaal 60 motoren op aanvraag i.v.m. groepskorting.

TB Travel verzorgt enkel motortransport in combinatie met een volledig verzorgde reis. Het boeken van enkel het motortransport is helaas niet mogelijk.