< Terug naar overzicht

Historic Route 66

Start- en eindpunt:Chicago – Los Angeles
Reisduur:17 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:16
Hotelverzorging:Logies
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Oneindige wegen, verlaten pompstations en imposante natuur
  • 's Werelds beroemdste weg
  • Een reis om geschiedenis te schrijven
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Ga op avontuur dwars door Amerika en reis over 's werelds beroemdste weg! Deze route '66 reis beslaat de mythische oude autoweg van Chicago naar Los Angeles. Tegenwoordig is de oorspronkelijke route op veel plekken onderbroken door de Interstate, maar desondanks proef je tijdens deze trip volop nostalgie. Zo reis je langs de bekende oude roestige verlaten pompstations, authentieke motels en dorpen uit een filmdecor over rechte wegen met oneindige vergezichten.

Je start in Chicago en eindigt in Los Angeles en we hebben er alle ingrediënten ingestopt, zodat er voldoende moois valt te ontdekken tijdens deze legendarische route. Je overnacht in plaatsen als Springfield, Sante Fe en het bruisende Las Vegas. Laat je voor even onderdompelen door de glamour van deze bijzondere stad. Maar om ook om de stukken Insterstate interessant te maken, wijken we soms iets van de route af. Zo pak je tijdens deze reis ook de imposante Grand Canyon mee; een wereldwonder dat je gezien moet hebben! Al met een reis vol met indrukken die een onvergetelijke ervaring vormen.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het rijden van de “originele” Route 66 niet zo eenvoudig als het lijkt. De Route 66 is in de jaren ‘80 grotendeels vervangen door nieuwe snelwegen. Wanneer je via standaard navigatiesysteem navigeert van plaats naar plaats dan stuurt het systeem je via de snelste weg naar je nieuwe locatie en mis je de historische Route66 en rij je alleen over autobanen. Wanneer je bij ons een individuele reis boekt hebben wij de originele Route66 voorgeprogrammeerd in een navigatiesysteem inclusief alle bezienswaardigheden/stops onderweg. Zo ben je er zeker van dat je de reis ook beleeft zoals je hem verwacht!

LET OP! Reizen naar de USA zijn vaak 'once in a lifetime' ervaringen. Onze eerste stap is daarom altijd om je wensen te bespreken. Pas dan volgt een offerte op maat. Want wat voor type motor wens je bijvoorbeeld? Hoe ga je jouw bagage onderweg vervoeren? En welke hotelvoorkeuren heb je? Of hoeveel tijd wil je nemen voor een dergelijke reis? Allemaal vragen die van invloed zijn op onze tarieven en jouw droomreis. Bij onze Amerika reizen is het dan ook gebruikelijk om eerst een vrijblijvende afspraak te plannen bij ons op kantoor. Beeldbellen kan natuurlijk ook. Daarna is het tijd om doelgericht jouw 'once in a lifetime' ervaring om te zetten in een concrete prijsopgave.

Prijzen op onze website zijn indicatieprijzen en zijn dus afhankelijk van reisdata en jouw wensen. Zonder afspraak, brengen we geen offertes uit.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden