< Terug naar overzicht

Route des Grandes Alpes

Start- en eindpunt:Saarbrucken – Saarbrucken
Reisduur:13 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:12
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Verlenging / extra dagen, Hotel upgrade
  • Coll de Galibier, LÍseran, Telegraphe, Madeleine en nog veel meer!
  • Adembenemende bergtoppen en grandioze uitzichten
  • Weergaloze route!
Deze afbeelding dient slechts ter indicatie van de globale reisroute
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Welkom op de ultieme reis door de majestueuze Grand Alps, een betoverend landschap dat motorliefhebbers in vervoering brengt met zijn adembenemende bergen, slingerende wegen en pittoreske dorpjes. Deze epische motorroute belooft een onvergetelijke ervaring te zijn, doordrenkt met de pure schoonheid en de sensatie van het rijden door een van de meest iconische bergketens ter wereld. Deze reis is niet alleen een test van motorvaardigheid, maar ook een ontdekkingsreis door de ongeëvenaarde pracht van de Alpen. Elk bochtig pad onthult een nieuw stukje van de grandeur van de natuur, waardoor deze motorroute door de Grand Alps een onvergetelijk avontuur wordt voor degenen die de uitdaging aannemen en de schoonheid van de bergen omarmen. Dus, start je motor en laat de reis door de Grand Alps beginnen, waar elke bocht een nieuw hoofdstuk is in een verhaal van pure ontdekking en bewondering.

Deze legendarische route laat je kennismaken met het beste van de Franse Alpen. Een geweldige roadtrip die start in het schilderachtige Saarbrucken (D) eindigt in het pittoreske Menton, gelegen aan de mondaine Côte d'Azur. Geen straf om hier een extra dag te verblijven! Voor de echte bochtenfanaat rijden we terug via de Route Napoleon terug naar het prachtige Duitsland. Een heerlijke reis is gegarandeerd!  Een reis waarin onder andere de bekende passen in Frankrijk aanwezig zijn;

Col de la Madeleine / Col De l'Iseran / Col De la Colombiere / Col de Turini / Col de Telegraphe / Col du Galibier

Deze reis van 13 dagen omvat 12 hotelovernachtingen op 11 verschillende locaties. Op geen locatie in deze standaard reis is een dubbele dag opgenomen voor een stadbezoek en/of rustdag.
De reis is uiteraard aan te passen aan jouw wensen, extra dagen in de grotere steden, het vermijden van de grotere steden of een aanvulling naar eigen wens.

De reis start- en eindigt in het Duitse Saarbrucken, de eerste dag zorg je dat je op de motor naar Saarbrücken afreist, en de laatste dag rij je vanaf Saarbrücken weer naar huis.
Deze reis kent zoals hierboven beschreven geen rustdagen, maar verschillende reizen zijn uitgebreid met een aantal rustdagen onderweg, om even op te laden of om te voet te genieten van de prachtige omgeving. Voorbeelden van leuke plaatsen voor een dubbele overnachting: Chamonix, Nice/Menton of Vizille. Uiteraard te kiezen naar aanleiding van de wensen voor de "vrije dag"

 

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
Bram
Stel uw vraag
Bram

Uw reisadviseur Bram

“Ik vertel u graag alles over deze reis”