< Terug naar overzicht

Whiskey & Blues

Start- en eindpunt:New Orleans - Atlanta - Nashville
Reisduur:15 dagen
Soort reis:Individuele reis
Beste reisperiode:Voorjaar, Zomer, Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:14
Hotelverzorging:Logies
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • Nashville, Memphis en de Smokey Mountains
  • De meest muzikale motorreis!
  • Beleef de legendarische muzieksferen
Bereken vrijblijvend je reis
1. Motorrijder
2. Vervoer
3. Voorkeuren
4. Verlenging
icon
Maak uw keuze
-+
-+
1
-+
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor. Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Maak uw keuze
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Bij deze reis zijn er geen transportmogelijkheden.
Reisstijl
Accommodatie voorkeur
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
icon
Extra's
Toelichting

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

In de 'Deep South’ heb je mooie ontmoetingen, vind je een ongekende gastvrijheid en ervaar je nog een boeiende plattelandsleven. Deze reis is geschikt voor de motorrijder die openstaat voor cultuur, houdt van muziek en toe is aan het andere stukje Amerika. De tour start en eindigt in Atlanta met mooie tussenstops in Nashville, Memphis en bijvoorbeeld Natchez. Memphis mag natuurlijk niet ontbreken, gezien het de woonplaats van Elvis was en het tegenwoordig de plek is voor muziekliefhebbers. Om de uitdaging erin te houden, maak je tijdens deze reis ook kennis met de Greath Smokey Mountains, waar je door de prachtige bergachtige landschappen tourt. Hier is het genieten van de magie van de natuur terwijl de zuivere berglucht je energie voor tien geeft. Ook ervaar je hier de berichte Dragons Tail waar de bochten niet mals zijn.

Verder tour je van muziekstad naar muziekstad via mooie 'scenic' roads. In de buurt van New Orleans rij je door een moerasachtige omgeving en langs kabbelende riviertjes. Zeker af en toe eens afstappen en genieten van de stilte van de natuur. In New Orleans zelf heb je wat extra vrije tijd om bijvoorbeeld echt de moerassen in te duiken. Onder leiding van een gids kun je hier de mysterieuze moerassen ervaren, waar je knoestige cipressen, diverse moerasdieren en natuurlijk alligators vindt. Zeker leuk om te doen! Daarna is het tijd om wederom op je motor te stappen de reis te vervolgen via de mooie landschappen, de pittoreske stadjes en de bijzondere sfeer van deze regio te ervaren.

LET OP! Reizen naar de USA zijn vaak 'once in a lifetime' ervaringen. Onze eerste stap is daarom altijd om je wensen te bespreken. Pas dan volgt een offerte op maat. Want wat voor type motor wens je bijvoorbeeld? Hoe ga je jouw bagage onderweg vervoeren? En welke hotelvoorkeuren heb je? Of hoeveel tijd wil je nemen voor een dergelijke reis? Allemaal vragen die van invloed zijn op onze tarieven en jouw droomreis. Bij onze Amerika reizen is het dan ook gebruikelijk om eerst een vrijblijvende afspraak te plannen bij ons op kantoor. Beeldbellen kan natuurlijk ook. Daarna is het tijd om doelgericht jouw 'once in a lifetime' ervaring om te zetten in een concrete prijsopgave.

Prijzen op onze website zijn indicatieprijzen en zijn dus afhankelijk van reisdata en jouw wensen. Zonder afspraak, brengen we geen offertes uit.

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn

Heb je vragen?
marieke2
Stel uw vraag
marieke2

Uw reisadviseur Marieke

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden