< Terug naar overzicht

Combireis veelzijdig Andalusië

Start- en eindpunt:Alicante – Malaga
Startdatum:23-09-2020
Reisduur:9 dagen
Soort reis:Groepsreis
Beste reisperiode:Najaar
Afstand per dag:
Aantal overnachtingen:8
Hotelverzorging:Logies/Ontbijt
Optionele extra’s:Vliegticket, Verlenging / extra dagen
  • De Sierra Nevada mag niet ontbreken
  • Dubbele dag in Mojacar en Ronda!
  • Luxe accommodaties voor ultiem comfort!
Aanvragen in 4 stappen
1. Motorrijder
2. Bijrijder
3. Motortransport
4. Kameropties
Maak uw keuze
-+
Toelichting

GPS-routes voor je eigen navigatiesysteem zijn altijd inbegrepen. We hebben de beste motorwegen alvast voor je geselecteerd! Daarnaast gaan we uit van goed verzorgde hotels, met een fijne bar en uiteraard een parkeerplek voor je motor.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
Toelichting

Met bijrijder bedoelen we jou als duopassagier en zit je dus achterop de motorfiets.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
Toelichting

Bij onze motortransportservice is ook het bijvoegen van een weekendtas (met motorkleding) inbegrepen. Zo kun je voordelig en eenvoudig alleen met handbagage vliegen. Tegen meerprijs halen wij de motor ook bij je thuis op en leveren we deze weer bij je af aan huis.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Maak uw keuze
-+
-+
Toelichting

Geef hier aan hoe je de kamerindeling precies wenst.

Prijs vanaf* ,-
Volgende stap
Startdatum:
Prijs vanaf* ,-
motorrijders
bijrijders
éénpersoonskamer(s)
tweepersoonskamer(s)
Gegevens boeker

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de onderstaande gegevens nodig van de hoofdboeker

Er wordt een kopie van deze aanvraag verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Er is wat mis gegaan bij uw aanvraag. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Reisverzekering- en annuleringsverzekering en overige aanvullende opties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Let op: de totaalprijs betreft een indicatie. Er wordt altijd een persoonlijke offerte voor je gemaakt, waardoor de prijs mogelijk anders uit kan vallen.

Voor wie het altijd mooie Andalusië eens anders wil beleven; deze reis start in Alicante en eindigt in Malaga. Onderweg is het flink sturen geblazen in de bochtige regio Murcia, waar we een comfortabele overnachting hebben in de ‘barokke’ stad Lorca. Daarna tour je verder richting de provincie Almeria om hier de zeer goede asfaltcondities te gaan ‘testen’. Dat is hier namelijk zo strak als een biljartlaken en het weinige verkeer onderweg, maakt het voor jou als motorrijder wel heel aantrekkelijk.

Aan de kust in de kleinschalige badplaats Mojacar overnachten we een tweetal nachten in een luxe Parador accommodatie om ook het vakantiegevoel in ere te houden. Op je ‘vrije dag’ heb je de keuze uit vele mooie dagroutes die je deze spectaculaire omgeving optimaal laten beleven. Of maak je er een stranddag van?

Daarna zetten we koers richting de bergketen Sierra Nevada voor nog meer bochtenplezier. We vervolgen deze reis door het ruige binnenland van Andalusië, waar we ook een aantal leuke landelijke accommodaties voor je in petto hebben. In het pittoreske en bekende stadje Ronda, verblijven we vervolgens een tweetal nachten. De ‘vrije’ dag kan besteed worden aan een stadsbezoek of een afdaling naar de wonderbaarlijke grote kloof die stad doormidden splijt.

Maar natuurlijk kun je ook per motor onze ‘witte dorpen’ GPS route ervaren; die zeker aan te raden is. In de middag reizen we per motor terug, omdat in de avond jouw vliegtuig weer vertrekt (vanuit Malaga) naar Nederland. Waar wacht jij nog op?

Lees meer

Heeft u vragen over motortransport of onze motorvakanties?

Wij hebben ze al voor u beantwoord!

meerinfobtn