Ben je op zoek naar een motorreis of motorvakantie naar een onweerstaanbaar mooie plek binnen of buiten Europa? TB Travel organiseert reizen in Europa en Amerika. Lijkt het je wat om op je motor te springen en het avontuur aan te gaan? Je rijdt door prachtige landschappen en maakt tussenstops in wereldsteden met onvergetelijke bezienswaardigheden. ’s Avonds kun je heerlijk bijkomen in een door ons speciaal voor jou geselecteerd hotel, uiteraard kun je hier ook een lekker hapje eten. We vervoeren jou en je motor bovendien naar iedere gewenste bestemming, zodat je hier zelf niet voor hoeft te zorgen. Ben je zelf niet in het bezit van een motor? Ook dit is geen probleem, neem een kijkje in ons ruime aanbod huurmotoren en kies op welke motor jij je ultieme reis wilt gaan maken.

Afhankelijk van wat voor type motorrijder je bent hebben we verschillende reisopties. Houd je ervan om te touren door mooie gebieden over verharde wegen, hier en daar een tussenstop te maken en de overweldigende natuur in je op te nemen? Dan kies je voor onze on-road reizen in diverse plaatsen binnen Europa of Amerika. Lijkt het je juist leuk om door de modder en het bos te rijden op onverharde wegen en bospaden? Ook dan ben je bij TB Travel aan het goede adres. We bieden namelijk volledig verzorgde off-road/enduro reizen aan op diverse locaties in Europa en Amerika. Deins je niet terug van een beetje spanning, avontuur en zand? Dan is dit de ultieme reis voor jou en je vrienden. Ook op het circuit rijden is mogelijk bij ons. Schrijf je in voor de circuitdagen in bijvoorbeeld Spanje en voel hoe het is om met een groep over het circuit te racen en het ultieme motorgevoel te ervaren. Tijdens de reis, die zo lang duurt als jij zelf wilt, zul je verblijven in comfortabele 4**** hotels die voldoen aan jouw wensen. Wil je liever een kamer met meer of juist minder luxe? Ook dit kan worden geregeld. Tevens ben je in alle hotels verzekerd van uitstekende maaltijden en een beveiligde motorstalling. Over de routes hoef je je tijdens de motorvakantie bovendien geen  zorgen te maken, het is bij TB Travel mogelijk Garmin navigatieapparatuur te huren. We zorgen er dan voor dat het navigatiesysteem voorzien is van speciaal door ons geselecteerde routes die zijn afgestemd op jouw wensen zodat je onbezorgd op reis kunt.

  • Europa en Amerika
  • Individuele reis en groepsreis
  • Motorverhuur en motortransport
  • Navigatiesytemen inclusief speciaal geselecteerde routes
  • Comfortabele 4**** hotels incl. maaltijden & motorstalling
  • Spanning en avontuur

Spreekt dit je aan en wil je meer weten over ons reisaanbod? Kijk dan in het menu bij de bestemming van jouw keuze en ontdek de vele opties en mogelijkheden.